Faninfo til pokalkampen i Randers

01.11.2023 14:24

Torsdag aften går turen til Kronjylland, hvor vi møder Randers FC med 1200 medrejsende fans i ryggen og dermed endnu et udsolgt udebaneafsnit på Cepheus Park.

Vi har samlet praktisk information til de blågule fans, som tager turen til det jyske.

Praktisk information
Udebaneafsnittet er placeret ved indgang D - du kan se et oversigtkort i bunden af artiklen.

Portene til afsnittet åbner kl. 19:00.

Kommer du i bil, kan du parkere foran Arena Randers, som ligger øst for stadion, eller langs Hvidemølle Vej en lille stenkast sydvest for stadion.

Ankommer du med tog, så er der ti minutters gang fra Banegården til stadion.

Hvis du ønsker at benytte bussen, så kører busruterne 3, 62, 73, 928X og 231 til stadion. Du skal stå af ved stoppestedet Sjællandsgade/Vester Boulevard eller Parkboulevarden/Viborgvej.

Skal du have stillet sulten, så kan du læse mere om mulighederne her

Du kan betale med kort og MobilePay i boden.

Husk at tjekke navnet på din billet
Alle billetter skal være personlige, og indeholde for- og efternavn. Der skal fremvises billede-id som stemmer overens med navnet påtrykt billetten.

Hvis navnet på din billet ikke er korrekt, eller du ikke kan fremvise billede-id, vil du blive afvist. Hver person skal derfor have en billet med eget navn på.

Børn fra 0-12 år er fritaget fra at fremvise billede-id.

Er navnet på din billet forkert?
Hvis navnet på billetten ikke er korrekt, så kontakt kundeservice@brondby.commed billetnummer, e-mail og fulde navn på ejeren. Dette er også gældende på kampdage.

Hvis en anden person skal overtage din billet, så kan du selv overføre billetten til den nye ejer. Du kan læse her hvordan overfører billet til anden bruger.

Du kan læse mere omkring billetter til udebane her.

Bemærk, at det er købers ansvar, at navnet på billetten er korrekt, så tjek altid billetten i god tid. Hvis navn og billede-id ikke stemmer overens vil du blive afvist ved indgangen.

Oversigtskort over Cepheus Park