Divkovic: Vil gøre alt for at gå videre

01.11.2023 13:58

I morgen venter fjerde runde af Oddset Pokalen, hvor vi drager en tur til Cepheus Park i Kronjylland og krydser klinger med Randers FC. Her bliver det med opbakning fra endnu et udsolgt blågult udebaneafsnit.

Vores kroatiske wingback Marko Divkovic ser frem til opgøret, hvor videre avancement i pokalturneringen skal sikres.

- Det er ikke længe siden, at vi spillede mod Randers FC på udebane i Superligaen, og vi har set en del videomateriale fra den kamp for at se, hvad vi gjorde forkert og i det opgør, og hvad vi gjorde godt. Vi ved, at de kan lide at spille med bolden, og at de har nogle gode individuelle spillere. Vi skal vide, hvad vi gjorde forkert i 2-2-kampen og sørge for at gøre det bedre i denne kamp.

- Jeg mener ikke, at der var noget, vi gjorde meget dårligt. Det er små detaljer, vi skal have ændret. Vi skal være mere aggressive, både med og uden bolden, understreget Marko Divkovic.

Går efter finalen
Vores kroatiske wingback så meget gerne, at de blågule spiller sig hele vejen til finalen i Oddset Pokalen, hvilket er et stort mål for hele truppen.

- Vi vil rigtig gerne spille os hele vejen til finalen og vinde turneringen. Det er knald eller fald i hver kamp, og vi skal tage et skridt ad gangen. Vi selvfølgelig gøre alt for at gå videre fra kampen i Randers, fortæller Marko Divkovic, der sætter ord på, hvad det ville betyde at spille en pokalfinale for Brøndby IF.

- Det ville betyde alt. Jeg har aldrig spillet en finale i min karriere og har ikke løftet et trofæ endnu, så det ville være fantastisk at kunne gå hele vejen til finalen og vinde pokalen. Det ville betyde meget for mig, men selvfølgelig også for klubben og alle fansene. Jeg har fået fortalt, at det er en festdag for alle, så det vil jeg rigtig gerne opleve.

Stærk tro i truppen
Marko Divkovic beretter om en stærk tro og selvtillid i truppen efter en resultatmæssig positiv periode, hvor de blågule har vundet otte af de seneste 10 kampe i 3F Superligaen og Oddset Pokalen.

- Vi har en god tro på, at det kan lade sig gøre. Vi har en god selvtillid i truppen. Vi er inde i en rigtig god periode, hvor der ikke er mange kampe, der stikker ud. Vi spillede selvfølgelig 2-2 mod dem senest, men ud over den kamp, har vi vundet de seneste tre kampe. Energien er god, og selvtilliden er stærk - vi skal bare sørge for at bringe det ud på banen i morgen.

- Jeg synes, at vi har fået en positiv vindermentalitet i truppen. Vi er en kompetitiv gruppe, der giver den gas til træning, og som vil vinde alle de kampe, vi går ind i. Både i Superligaen og i pokalturneringen, slutter Marko Divkovic.

Pokalkampen mod Randers FC fløjtes i gang på Cepheus Park kl. 20:00, og du kan se kampen direkte på TV3 Sport og Viaplay.