Videre til kvartfinalen i Oddset Pokalen

02.11.2023 21:55

Torsdag aften stod den på pokalfodbold på Cepheus Park, da vi gæstede Randers FC i 1/8-finalen i Oddset Pokalen. Opgøret endte med en 1-0-sejr, der sendte os videre til kvartfinalerne. 

Kampen startede med en stor blågul mulighed, da Josip Radosevic sendte bolden i boksen. Kevin Mensah pillede bolden ned på fornem vis, inden han lagde bolden til rette for Yuito Suzuki. Japaneren afsluttede resolut, men bolden strøg et godt stykke over mål. Angriberen skulle dog tage revanche senere i halvlegen. 

Efter den indledende chance var det en ganske jævnbyrdig affære, og der var pæne chancer i begge ender. Godt 20 minutter inde i opgøret kom der så en blågul forløsning, da Mathias Kvistgaarden, med et aggressivt pres, fik erobret bolden højt i banen. Herfra sendte han den videre til Suzuki, der uselvisk trillede videre til Schwartau. Offensiv-spilleren sendte bolden mod mål, men Randers-keeperen kunne kun halvklare, og så kunne Yuito Suzuki prikke os foran 1-0. 

Hernæst fulgte en periode med gode Randers-muligheder. Tættest på var det, da et forsøg pralede af på stolpen. Heldigvis blev bolden dog ude af nettet. Med en fin afslutning på de første 45 minutter, kunne vi gå til pause med 1-0-føring. 

Jævnbyrdigheden fortsat efter pausen, hvor de to mandskaber skiftedes til at sætte gode perioder sammen på bolden. 

Efter en times spil var Suzuki meget tæt på at kunne blive dobbelt målscorer, da hans afslutning tog indersiden af stolpen, mens bolden efterfølgende trillede langside mållinjen. Ind ville bolden dog ikke. 

Mod slutningen var det hjemmeholdet, der var mest nærgående og tættest på at få bolden i kassen. Trods et tungt pres fra Randers-mandskabet, der fik os til at stå meget dybt og forsvare resultatet, lykkedes det os at holde føringen, og dermed spille os videre til Oddset Pokalens kvartfinaler med en 1-0-sejr.