Ugeprogram: Topbrag i Kvindeligaen og Masterclass-aktion

13.11.2023 09:37

I går var vi i aktion i 3F Superligaen, hvor årets sidste Derby blev spillet i Parken på Østerbro foran et udsolgt udebaneafsnit med opbakning fra 2500 blågule fans. Her spillede vi 0-0 med FC København, og vi kunne derfor tilføje ét point til kontoen efter kampen.

Nu tager vi en pause fra 3F Superligaen, da landsholdene skal i aktion den kommende uge. I løbet af ugen kan du få det fulde overblik over, hvem vi sender afsted på landshold.

Indhold på Brøndby TV
I forrige uge havde udgav vi et afsnit af Fokus med hjemvendte Daniel Wass, der satte ord på sin hjemkomst, sin rolle på midtbanen og den nuværende sæson. Fik du ikke set det interview, kan du se det her.

I samme uge udgav vi et længere interview med Yuito Suzuki, hvor snakken faldt på ankomsten til Danmark langt væk fra familie og venner. Lær japaneren bedre at kende her.

To udebanekampe for kvinderne
På onsdag står vores kvinder overfor et uhyre spændende topopgør i Køge, hvor de møder HB Køge for anden gang på blot 11 dage. Det første opgør blev vundet med 2-0 på Bane 2 i Brøndby, og hvis kvinderne kan gentage bedriften, vil de ligge nummer ét i ligaen efter 10 spillerunder.

Kampstart i Køge er onsdag kl. 19:00 og opgøret kan ses direkte på TV3 Sport.

Allerede fire dage efter topkampen venter traditionsopgøret mod Fortuna Hjørring, der ligger på femtepladsen i Gjensidige Kvindeligaen. Dette opgør er ligeledes på udebane.

Startfløjtet i Hjørring lyder kl. 13:00, og hvis du vil se opgøret fra stuen, skal du tune ind på Viaplay.

Masterclass
Vores U17- og U15-mandskaber fra Brøndby Masterclass skal begge i aktion i weekenden i deres respektive ligaer.

U17-holdet skal bygge videre på den flotte Derby-sejr på Frederiksberg i forrige weekend, når de lørdag får besøg af FC Midtjylland på Vestegnen. Her kan de med en sejr spille sig tættere på toppen i U17-ligaen, hvor midtjyderne aktuelt figurerer på tredjepladsen. Kampstart er lørdag kl. 13:00.

Vores talenter fra U15 skal en tur til Jylland, hvor stimen af sejre skal forsøges udbygges mod Vejle BK. U15-drengene har vundet seks af de syv kampe, de har spillet indtil videre i U15-Ligaen med en imponerende målscore på 36-5. Med hele fire kampe i hånden, har de dog syv point op til OB på førstepladsen. Kampstart kl. 12:30.

Næste hjemmekamp
Når landsholdspausen er ovre, skal vi først en tur til Lyngby. Ugen efter står den på hjemmekamp i 3F Superligaen på Brøndby Stadion mod Hvidovre IF, som kommer på besøg 3. december til kampstart kl. 16:00. Find billetter til opgøret her.

Billetsalg til pokalkampene mod AGF
I denne uge starter billetsalget til den første af de to opgør mod AGF i Oddset Pokalens kvartfinale, hvor AGF er hjemmehold. Sæt derfor et kryds i kalenderen torsdag 16. november, hvis du skal støtte de blågule på udebane i Aarhus torsdag 7. december kl. 18:00. Vi bringer flere informationer om billetsalget, når vi nærmer os torsdag. Billetsalget finder du her.

Billetsalget til det omvendte pokalopgør på hjemmebane 10. december vil starte torsdag i næste uge, 22. november.