Ugeprogram: Derby i Parken og U19-brag mod FCM

07.11.2023 12:47

Trods en fremragende Vallys-scoring i første halvleg var det ikke nok til at sikre alle tre point mod AGF foran de godt 21.000 tilskuere i gårsdagens uafgjorte opgør på Brøndby Stadion. 

Nu er blikket rettet mod den kommende uge, som allerede er godt i gang, og her ser vi selvfølgelig frem mod søndagens Derby i Parken, hvor der for niende gang i træk venter et udsolgt udebaneafsnit, denne gang med opbakning fra 2500 blågule fans. 

Kampen kan ses direkte på 3+ og Viaplay med kampstart kl. 12:00.

Du kan holde dig opdateret på, hvad der sker i den kommende uge nedenfor.

Indhold på Brøndby TV
Fik du ikke set sidste uges Fokus med Daniel Wass, kan du stadig se afsnittet inde på Brøndby TV. Se det her

Derudover kan du lære Yuito Suzuki endnu bedre at kende i et længere interview, og hvordan det var for japaneren at komme til Danmark langt væk fra familie og venner. Se afsnittet her.

Masterclass 
Vores U19-hold skal forsøge at rejse sig fra weekendens Derby-nederlag, når de lørdag kl. 12:30 møder FC Midtjylland i et brag af en kamp på hjemmebane.

U17-drengene spiller ikke denne weekend, da de tager en kort tur til Portugal, hvor de skal deltage i en ungdomsturnering.

Derudover skal kvindeholdet forsøge at følge op på weekendens sejr over HB Køge, når de søndag hjemme tager imod AGF på Bane 2 med kampstart kl. 14:00. Find billetter her.

Næste hjemmekamp
I går var hele 21.000 tilskuere samlet på Brøndby Stadion til en mandagskamp, og næste gang vi spiller hjemme er 3. december kl. 16:00, når Hvidovre IF kommer på besøg i 3F Superligaen. Køb billetter til kampen her.

Kamptidspunkter mod AGF i Oddset Pokalen
Der er fundet dato og spilletidspunkter for de to opgør mod AGF i kvartfinalerne af Oddset Pokalen, det kan du læse mere om her.