Uafgjort i Parken

12.11.2023 14:17

Søndag stod den på sæsonens første ude-Derby i Parken, hvor vi skulle forsøge at hente et resultat mod FC København foran et fyldt udebaneafsnit med 2500 blågule fans. 

Kampen startede jævnbyrdigt, hvor begge hold så hinanden an uden at komme frem til nogle større muligheder. Efter et kvarters tid fik hjemmeholdet dog muligheden fra et frispark, som Patrick Pentz måtte give en retur på. En FCK-spiller fik dirigeret bolden mod mål, men Frederik Alves var vågen og fik på akrobatisk vis afværget en scoring med en clearing på stregen.

Udover den ene chance, bød første halvleg ikke på mere end et par halve muligheder i begge ender og to VAR-stop. Vi gik dermed til pause ved stillingen 0-0, hvor værterne var mest på bolden.

Anden halvleg startede bedre for vores vedkommende, hvor vi fik rykket spillet længere op på banen og havde tiltrak til flere gode muligheder. Den sidste præcise aflevering manglede dog. Værterne havde efterfølgende på samme måde optræk til chancer og fik trukket os længere tilbage, men vi holdt stand og stillingen forblev helt lige efter en times spil.

Vores største chance i anden halvleg tilfaldt Mathias Kvistgaarden efter 67 minutter spil, hvor han fra en spids vinkel sendte bolden mod det korte hjørne, men hjemmeholdets Kamil Grabara fik en fod på afslutningen og fik bolden dirigeret til hjørnespark.

Udover nogle enkelte afslutninger mod mål fra værterne, der ikke for alvor udfordrede Patrick Pentz, og nogle blågule hjørnespark, der ligeledes ikke for alvor blev farlige, forløb kampen meget jævnbyrdigt med mange dueller på midten af banen, frispark og et lille boldovertag til hjemmeholdet. Præcisionen manglede i begge ender.

Den sidste periode af kampen bød på det samme kampbillede, og efter fem minutters overtid lød dommerens slutfløjt, og vi gik dermed fra sæsonens første Derby på udebane med en nulløsning og ét point til regnskabet.