Rebæk IF bliver ny samarbejdsklub i Brøndby Masterclass Samarbejdet

16.11.2023 14:00

Brøndby IF og den lokale klub Rebæk IF har sat deres signaturer på en samarbejdsaftale, og vi kan derfor byde Rebæk IF velkommen til Brøndby Masterclass Samarbejdet.

Her bliver Rebæk IF samarbejdsklub nummer 33 og kommer til at indgå i et stærkt fællesskab, hvor alle samarbejdsklubber sammen med Brøndby Masterclass Samarbejdet arbejder sammen med den fælles vision: Fælles om bedre børnefodbold.

Sportslig Ansvarlig for Samarbejdsklubberne, Christian Sørensen, er glad for at kunne byde Rebæk IF velkommen i Brøndby Masterclass Samarbejdet:

- Rebæk IF er en spændende klub og en klub, som har udviklet sig hurtigt over de seneste år. Men det er kun en lille del af den begejstring, jeg har for klubben. Klubben udviser utroligt sunde børneværdier, og det gør mig utrolig glad og giver mig en tro på, at vi kan rykke på nogle gode parametre i vores foranstående samarbejde.

Når det nævnes at klubben har udviklet sig hurtigt gennem de seneste år, er det med hentydning til, at klubben faktisk har været uden børne- og ungefodbold i en årrække og først har genoptaget dette i 2017. I Rebæk IF ser man også frem til at få en kompetent sparringspartner i Brøndby Masterclass Samarbejdet og kigger frem mod den næste periode med store forventninger.

Jens Christian Pedersen, som er kassere og bestyrelsesmedlem i Rebæk IF ser Brøndby Masterclass Samarbejdet som en god ressource i klubbens videre udvikling:

- Til den første træning, da jeg genoplivede børnefodbold i Rebæk IF i 2017, var der to børn til træning. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at vi i dag kunne stå med en klub med over 200 medlemmer, og der kommer stadig flere og flere til. Vi har fra start haft fokus på at lege med og uden bold, det sociale og på at der skal være plads til alle børn uanset niveau. Den ambition til børnefodbold deler vi med Brøndby Masterclass Samarbejdet og derfor er vi et godt match. 

Jens Christian Pedersen tilføjer yderligere omkring udviklingen af trænerne i klubben.

- Vi er en for lille klub til selv at udvikle gode børnetrænere. Derfor glæder vi os til, at vores forældretrænere kan hoppe på cyklen og deltage i de trænerarrangementer, der afholdes for samarbejdsklubber i Brøndby Masterclass Samarbejdet.

I Rebæk IF ser man ikke kun frem mod udviklingen af spillere og trænere i klubben. Man ser nemlig også meget frem til de sociale tilbud der også følger med i Brøndby Masterclass Samarbejdet. Netop sociale, menneskelige værdier og trivsel er noget man vægter utrolig højt i Rebæk IF.

- I Rebæk IF vægter vi de menneskelige og sociale værdier enormt højt. Faktisk højere end fodbolden. Vi fokuserer på at udvikle hele mennesket og skabe en glæde ved fodbolden for alle vores børn. Vi tror på, at det er glæden og det sociale, der driver lysten i det lange løb. Når det er på plads, så skal de nok udvikle sig og blive dygtige fodboldspillere også. De værdier flugter godt med Masterclass Samarbejdets værdier, og derfor gav det rigtig god mening at lave en samarbejdsklubaftale, så vi fortsat kan blive ved med at udvikle os som klub og skabe de bedst mulige rammer på og udenfor banen for alle børnene i klubben, fortæller forperson i Rebæk IF, Søren Uhd Pedersen, og fortsætter.

- Vores klub er vokset voldsomt i medlemstal på få år, og med samarbejdsklubaftalen med Brøndby Masterclass Samarbejdet, sikrer vi rammerne for at kunne udvikle alle vores børnetrænere og samtidig skabe oplevelser for børnene i Rebæk IF.