Menno inden topkamp: Drengene er klar til at give alt

10.11.2023 13:25

Vores U19-hold fra Masterclass skal lørdag i aktion, når de hjemme i Brøndby tager imod U19 Ligaens førerhold fra FC Midtjylland med kampstart kl. 12:30.

Trods et fornemt efterår kommer de blågule talenter kommer ind til opgøret med et nederlag i bagagen fra forrige weekend mod FCK, og cheftræner Menno Van Dam glæder sig derfor over muligheden for en hurtig oprejsning. 

- Det er klart, at spillerne lige efter opgøret var triste og skuffede, og det kan jeg godt forstå. Men nu er der gået nogle dage, og drengene er tilbage fuld af positivitet og helt klar til at give den alt, hvad de har. Vi har snakket om, at spillestilen var rigtig god, samt det faktum at vi inden den kamp ikke havde tabt i otte opgør i streg. 

- Og jeg har sagt til dem, at hvis vi bare spiller, som vi gjorde i sidste weekend og alle de andre kampe, så vinder vi også mod FC Midtjylland, lyder der fra Menno van Dam.

Skal passe på FCM's offensiv
Masterclass-mandskabet indtager inden lørdagens opgør U19 Ligaens tredjeplads med 21 point i ni kampe. Gæsternes topper ligaen med 27 point, men har dog spillet tre kampe mere.

De blågule talenter kan med en sejr altså hente gevaldigt ind på topholdet, og der er dermed lagt op til et spændende og vigtigt opgør, som Menno van Dam da også ser frem til.

- De er rigtigt gode i den offensive del af banen. De mangler dog en smule i forsvaret. De er til gengæld rigtigt gode i kontraangreb, hvor de har nogle rigtigt hurtige kantspillere. Og så har de en rigtig god nummer 10, hvor mange af deres angreb kommer fra ham. 

- De blev også mestre sidste år og har også Youth League-erfaring i benene i denne sæson, så de er vant til at spille på et højt niveau. Så det bliver igen en spændende kamp mod to tophold, siger Menno van Dam, som også sætter nogle ord på, hvad det vil betyde at kunne gå fra banen med tre point i behold.

- Det vil selvfølgelig være super, hvis vi kan hente endnu en sejr og især når det er mod førstepladsen. Men som altid så prioriterer vi først måden vi spiller på. Vi vil altid ud at vinde kampene med Brøndby-stilen. Men det er klart, at en sejr vil være en stor bonus, slutter Menno van Dam.

Kampen fløjtes i gang lørdag klokken 12:30, og du kan streame hele kampen inde på Brøndby TV+.

Få adgang til Brøndby TV+

Hvis man ikke er sæsonkortholder eller billetabonnent, som automatisk har gratis adgang, men blot ønsker at købe et abonnement til Brøndby TV+, kan man gøre det for kun 49 kr./md.

Køb adgang til Brøndby TV+ her.