Jesper Sørensen: Vi skal glæde os over sejren

03.11.2023 00:22

Torsdag aften endte det med avancement i pokalturneringen, da Randers FC blev besejret med 1-0 på eget græs. Efter kampen var det sejren, der betød mest for cheftræner, Jesper Sørensen.

- Det er pokalturneringen, og det gælder om at vinde, og det gælder om at komme videre. For at komme videre, skal man vinde svære steder, og Randers er et af dem.

- Spillet var ikke lige kønt altid, men sådan er det nogle gange. I aften må vi være glade for at tage sejren, og spille os videre til kvartfinalen.

Kampen blev aldrig nogen stor spillemæssig oplevelse, på trods det, blev det alligevel til en sejr. Cheftræneren påskønnede efter opgøret, at det er en evne holdet er ved at opbygge.

- Jeg synes, der er ved at komme noget bund i holdet. I dag kunne vi godt have indkasseret et mål, men jeg synes, at vi har fået tillagt os en god organisation, der gør, at vi også kan tage point, på de dage, hvor vi måske ikke rammer vores spillemæssige niveau. Det gjorde vi i dag, og det er jeg tilfreds med, fortalte Jesper Sørensen.

Se hele interviewet lige nu på Brøndby TV.