Jesper Sørensen inden Derby: Vi kommer for at vinde

10.11.2023 11:46

Søndag gælder det sæsonens første Derby inde i Parken, hvor 2500 blågule fans har sikret sig billet til det udsolgte udebaneafsnit.

Sidste kamp i Parken endte med en sejr på 1-0, og til dette opgør vurderer Jesper Sørensen, at holdet står endnu bedre nu end i forårets Derby.

- Spillerne er klar til at komme ind og gøre deres allerbedste i Parken. Vi er et andet sted nu end sidste opgør i Parken, men vi har en god idé om, hvordan vi skal gå ind og gøre det - også for at få det resultat med hjem, vi vil have. Og der tror jeg også, at vi er lidt mere sikre i, hvordan vi vil gøre det, end sidst vi var derinde, fortæller cheftræneren, som tager til Parken for at sikre alle tre point.

- Vi kommer for at vinde. Det gør vi, og det vil være vores intention, uden vi vil være naive på nogen måde. Jeg synes, det er fedt, at vi kommer derind og spiller første- mod andenpladsen i Superligaen. Det er perfekt for os, at vi kan tage derind og spille en topkamp mellem to af de bedste hold i Danmark for nuværende. 

Se hele interviewet på Brøndby TV.