Jesper Sørensen: Holdet spillede med et stort mod

12.11.2023 15:51

Søndag eftermiddag blev det til et enkelt point i Parken, da vi var gæster i årets sidste Derby, der endte 0-0. Efter kampen var Jesper Sørensen glad for den indsats han så fra sine spillere, i en kamp hvor chancerne dog generelt manglede. 

- Det var en god topkamp, hvor begge hold var godt struktureret og taktisk velforberedte - men det var også en kamp, hvor jeg tror, at publikum måske savnede lidt større chancer. 

- Jeg synes, at vi spillede med det mod og de intentioner, som jeg gerne ville, også selvom det ikke altid lykkedes. I første halvleg havde vi svært ved at udvikle vores spil og gøre det farligt, men det blev bedre i anden halvleg. I dag manglede de sidste ting, før det blev helt farligt, fortalte cheftræneren. 

Selvom holdet her til eftermiddag kæmpede med det offensive spil, var cheftræneren meget tilfreds med, at man som hold fik vist sig fra en stærk side, og dermed heller ikke fik givet for meget væk i den anden ende. 

- Jeg er rigtig godt tilfreds med mange ting. Spillerne udviste en store disciplin og indsats, og det skal der også til. Så kan man nogle gange håbe på, at man lykkes med at komme frem og få afgjort tingene. Det lykkedes vi ikke nødvendigvis med i dag, men så må vi glæde os over, at vi var solide og hårdtarbejdende i den anden ende. 

Cheftræneren roste efter opgøret de blågule fans, der endnu en gang havde fyldt udebaneafsnittet, og eftermiddag var tilbage i Parken. 

- Det var fantastisk, at have fansene med herinde igen. Jeg var glad for at se den opbakning vi fik, og det hjalp os også til at tage det ene point, afsluttede Jesper Sørensen.