Jesper Sørensen: En stor skuffelse

26.11.2023 21:38

Søndag aften måtte vi tage til takke med et enkelt point for tredje gang i træk, da Lyngby BK dybt inde i overtiden fik udlignet til 3-3, der også endte med at blive kampens resultat. Cheftræner Jesper Sørensen var efter kampen meget ærgerlig over den måde holdet fik forsvaret sig på i visse situationer, selv om man spillede en time i undertal. 

- Jeg er selvfølgelig skuffet. Ikke fordi, at det var ufortjent, at Lyngby fik noget med fra kampen, det var mere fordi vi stod med sejren i hænder så sent, og fordi vi fik ekstra mulighed for at vinde ved 3-2-målet, så det er jeg skuffet over, fortalte cheftræneren og fortsatte: 

- Jeg er også skuffet over, at vi ikke var dygtigere til at afvise de indlæg, der kom. Det blev meget en forsvarskamp, da vi blev ti mod 11, hvor vi beskyttede vores føringer og måske også for meget.  

På trods af undertalet i størstedelen af kampen, opstod en god mulighed for at tage alle tre point med hjem til Vestegnen, da Sean Klaiber scorede sit andet mål i slutfasen, men i de døende sekunder fik hjemmeholdet svaret igen med en udligning, og det var en stor skuffelse på trænerbænken. 

Fornemmelse var, at vi kunne tage alle tre point til sidst, for det så ud som, at vi gav Lyngby en mavepuster med scoringen så sent, men på det sidste indlæg i kampen får de så udlignet til 3-3. Det var selvfølgelig en kæmpe skuffelse, afsluttede Jesper Sørensen. 

Du kan lige nu se hele interviewet med vores cheftræner på Brøndby TV.