Jesper Sørensen: En lidt for uforløst præstation

06.11.2023 22:32

Mandag aften måtte vi nøjes med uafgjort, da det endte 1-1 mod AGF hjemme på Brøndby Stadion. Efter opgøret gjorde Jesper Sørensen status over en del mangler i spillet, der gjorde, at vi i sidste ende måtte stille os tilfredse med det ene point. 

- Vi fik ikke spillet os ud i aften, og det var som om, vi ikke fik spillet med den offensive hidsighed, som vi før har gjort. Vi manglede måske noget i dag, fortalte Jesper Sørensen og fortsatte:

- Vi forsøgte at kontrollere kampen, og det lykkedes vi med i store perioder, men vi laver også nogle enormt store fejl, der gør, at vi ikke kan tillade os andet, end at sige, at 1-1 må være et fair resultat for os. 

På trods af den ubesejrede stime blev forlænget med aftenens uafgjorte resultat, stod cheftræneren alligevel med følelsen af, at tingene kunne være gået anderledes. 

- Vi havde håbet på, at vi kunne vinde i aften, og måske kunne vi også have gjort mere eller tingene anderledes. Det er som det er. Jeg glad for, at vi ikke taber, men følelsen her efter kampen er dog, at vi måske var lidt for uforløste i vores præstation, afsluttede cheftræneren. 

Se hele interviewet med vores Jesper Sørensen lige nu på Brøndby TV.