Faninformation til Derby i Parken

10.11.2023 13:14

Søndag spilles sæsonens første Derby i Parken med kampstart kl. 12:00, og det bliver med massiv støtte fra Brøndby-fansene.

Udebaneafsnittet er således helt udsolgt, og derfor følger der også praktisk information til de 2500 blågule fans, som kommer for at støtte spillerne på søndag.

Praktisk om indgang
Portene til vores afsnit åbner kl. 10:00, og indgang skal ske fra den nordvestlige side af Parken, som anført på grafikken længere nede i artiklen. 

Indgang til vores afsnit på D-tribunen foregår via Gunner Nu Hansens Plads, hvor man sluses igennem et ID-/billettjek, dernæst en visitation inden man går ind ad indgang D2 og D3. 

Mulig tilbageholdelse og skærpet strafzone
Københavns Politi har til kampen på søndag tilladelse til at tilbageholde udebanefans i op til en time efter slutfløjt.

Derudover oprettes der en midlertidig, skærpet strafzone i et område omkring Parken, som i alt sin enkelthed betyder, at straffen for bl.a. vold, hærværk og grov forstyrrelse af den offentlige orden kan stige til det dobbelte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Tog til Derby
Ønsker du at tage sammen med dine medfans ind til kampen, kan du tage med toget, som kører fra Glostrup St. til Svanemøllen St.

Der vil stå Brøndby-kontrollører langs ruten fra Svanemøllen St. til Parken, som står klar til at hjælpe og guide vores fans, hvis de har brug for assistance eller har spørgsmål. 

Toget inden kamp ankommer på disse tidspunkter:

Glostrup 08.58, Brøndbyøster 09:01, Svanemøllen 09.28.

Toget efter kamp kører således:

Svanemøllen 14:37, Brøndbyøster 15:03, Glostrup 15:08.

Der er taget højde for en times buffer, såfremt fans på vores afsnit tilbageholdes i den ekstra time.

Brøndby Support opfordrer til fredeligt Derby
Som før de to seneste kampe i Brøndby mellem Brøndby IF og FC København deltog FCKFC og Brøndby Support op til søndagens Derby i Parken i dialogmøde med deltagelse af fanklubberne, Københavns politi, Vestegnens politi og klubbernes sikkerhedsansvarlige.

Læs deres fælles udmelding her.

Husk at tjekke navnet på din billet
Alle billetter skal være personlige, og indeholde for- og efternavn. Der skal fremvises billed-ID som stemmer overens med navnet påtrykt billetten.

Hvis navnet på din billet ikke er korrekt eller du ikke kan fremvise billed-ID vil du blive afvist. Hver person skal derfor have en billet med eget navn på.

Børn fra 0-12 år er fritaget fra at fremvise billede-id.

Er navnet på din billet forkert?
Hvis navnet på billetten ikke er korrekt, så kontakt [email protected] med billetnummer, e-mail og fulde navn på ejeren. Dette er også gældende på kampdage.

Hvis en anden person skal overtage din billet, så kan du selv overføre billetten til den nye ejer. Du kan læse her hvordan.

Du kan læse mere omkring billetter til udebane her.

Bemærk, at det er købers ansvar at navnet på billetten er korrekt, så tjek altid billetten i god tid. Hvis navn og billed-ID ikke stemmer overens vil du blive afvist ved indgangen.