Brøndby IF og BK Avarta forlænger samarbejdet

27.11.2023 12:54

Siden 2019 har BK Avarta været en del af Brøndby Masterclass Samarbejdet, og igennem årene har relationen og samarbejdet kun udviklet sig i en positiv retning. Det gode samarbejde mellem Brøndby IF og BK Avarta har i dag fået opdateret kontraktens underskrifter og er dermed forlænget.

Det er man fra begge sider af bordet utroligt glade for. Christian Sørensen, som er sportslig ansvarlig for samarbejdsklubber i Brøndby Masterclass Samarbejdet, fortæller om forlængelsen.

- Vi har en rigtig god relation med BK Avarta, og her tænker jeg i ledelsen og trænerne i klubben, og det gør mig rigtig glad, at vi fra Brøndby Masterclass Samarbejdets side får lov til fortsat at være med på rejsen i udviklingen af BK Avarta, hvor vi fortsat vil investere ressourcer i at være en god sparrings- og samarbejdspartner.

- Vi har i 2023 investeret mange timer i BK Avarta ved en klubudvikler, som gennem Brøndby Masterclass Klubrådgiver har udarbejdet en rapport om børnemiljøet til ledelsen i BK Avarta.
På bagkant af den rapport er samarbejdet og nu forlængelsen af aftalen styrket, og vi ser kun fremad mod at være fælles om bedre børnefodbold i BK Avarta, fortæller Christian Sørensen.

I BK Avarta er man også glade for, at der er kommet nye underskrifter på plads.

- Det er en god følelse at kunne skrive under på en ny aftale med Brøndby IF. Vi har været rigtig glade for det samarbejde, vi har haft indtil nu, men vi føler stadigvæk, at vi kan nå nye højder ved fortsat at arbejde sammen med Christian og hans kollegaer i Brøndby Masterclass Samarbejdet, fortæller Kim Hammer, som er børne- og ungdomschef i BK Avarta og supplerer.

- Vi har i vores samarbejde nogle kompetente sparringspartnere, og det er blandt andet noget af det, vi som klub forsat har brug for, for at kunne udvikle os.

Med omkring bordet til forlængelse sad også Lisa Andersen. Lisa har i den seneste tid ageret kontaktperson mellem BK Avarta og Brøndby IF. Her har hun stiftet bekendtskaber med de mange aspekter, der ligger i at være samarbejdsklub med Brøndby IF:

- Det giver os som klub rigtige gode forudsætninger for at udvikle os gennem Brøndby Masterclass Samarbejdet. Det gælder både fodboldboldmæssigt gennem klub, træner- og spillerudvikling, men også i oplevelser gennem de events tilbud, man også får som samarbejdsklub i Brøndby Masterclass Samarbejdet.