Uafgjort mod Trelleborgs FF i træningskamp

23.03.2023 13:59

Det endte uafgjort 1-1, da svenske Trelleborgs FF torsdag eftermiddag gæstede Bane 1 i en træningskamp, hvor der var minutter i benene til de spillere, som ikke var afsted med landshold.

Det lignede ellers længe en mål-løs forestilling, trods der undervejs i opgøret var muligheder til begge mandskaber.

Vi skulle dog helt frem til det 88. minut for at finde kampens første scoring.

Her brød gæsterne godt igennem ude i vores højre side, hvorefter der blev lagt et fladt indlæg ind i feltet, som blev sat over i det lange hjørne til stillingen 1-0.

Men blot et par minutter efter var det Mathias Greves tur til at komme på tavlen og dermed udligne, da han sendte et tørt hug i kassen med venstrefoden ude fra buen af feltet, og så stod den pludselig 1-1 kort før slutfløjt.

Greves scoring var også kampens absolut sidste aktion, og derfor endte dagens træningskamp uafgjort.