Sejr over Silkeborg IF

12.03.2023 19:24

Søndag aften fik vi besøg af Silkeborg IF i grundspillets sidste hjemmekamp, og det endte med blågule jubelbrøl til sidst, da Ohi Omoijuanfo sikrede os en 2-1-sejr.

Kampen startede som en taktisk affære. Begge hold var afventende i deres udtryk, og derfor blev ganske låst og chancefattigt. I det 32. minut blev dødvandet dog brudt, da Nicolai Vallys kunne prikke bolden i nettet mod sin tidligere klub efter en tredobbelt blågul chance. Den føring holdt til pausen.

Efter sidebyttet blev det en anderledes åben kamp, hvor chancerne faldt i begge ender. Det var gæsterne, der udnyttede det bedst, da Oliver Sonne bagerst i Brøndby-feltet fik sidste fod på et indlæg, og så stod det pludselig 1-1.

Det lignede længe resultatet, men med godt ti minutter igen stod Ohi Omoijuanfo der, hvor han har stået så mange gange før, og så kunne han heade os på sejrskurs.

Selvom Silkeborg gjorde, hvad de kunne i slutminutter, så holdt defensiven stand, og dermed kunne vi sætte tre vigtige point på kontoen, der gør vi nummer er kravlet op på fjerdepladsen, inden sidste spillerunde.

Sidste opgave i grundspillet er ude mod FC Nordsjælland næste søndag, hvor der er kickoff 15:00 på Right to Dream Park med et endnu udsolgt udebaneafsnit.