Nederlag til FC Midtjylland i Future Cup

13.03.2023 17:21

Det endte med et nederlag på 2-0 i Future Cup, da vi mandag eftermiddag mødte FC Midtjylland i Herning.

Kampen blev spillet under særdeles svære forhold, da der stod en kraftig blæst og regn indover banen, som også satte sit aftryk på kampens forløb.

Vi sad generelt fint på første halvleg hjulpet godt på vej af den kraftige medvind, der gjorde, at FC Midtjylland havde svært ved at komme frem på banen og stå.

Hjemmeholdet kom dog frem til til et par chancer, uden det blev helt farligt for Ægidius nede i målet.

Men efter pausen skulle der blot gå 30 sekunder, og så lå bolden nede i vores net, efter et hurtigt gennemspillet FCM-angreb, og så stod den 1-0.

Vi spillede os flere gange igennem til nogle gode muligheder, men det var som om, at den sidste skarphed manglede i de afgørende afleveringer.

Med få minutter igen blev der sendt en fejlaflevering på tværs ind i det lille felt foran Jonathan Ægidius, og så kunne FCM komme foran med 2-0, som også blev kampens resultat.