Brøndby IF søger Team Manager til Superliga-holdet

10.03.2023 11:37

Overblik, initiativ, samarbejdsevner og administrativ flair indbygget i et roligt gemyt er nogle af de egenskaber, du vil få brug for i rollen som Team Manager i Brøndby IF. 

Din hverdag i jobbet drejer rundt om Superliga-holdets trænings- og kampprogram. Du vil dermed blive en del af det team, der på forskellige områder understøtter og supporterer Brøndby IF’s Superliga-hold både, når vi er hjemme i Brøndby, og når vi er på farten.

Du vil have det overordnede ansvar for at koordinere, planlægge og eksekvere på alle praktiske forhold mht. Superliga-holdets træning, kampe og rejser. Du vil samtidig have det overordnede ansvar for, at Superligaholdets spillere får den nødvendige individuelle support i forskellige praktiske sammenhænge. 

Du vil referere til Brøndby IF’s fodbolddirektør og her lejlighedsvis assistere på den administrative side. Er du serviceorienteret, handlingsparat, struktureret og har det godt med hyppige deadlines? Så er det måske lige præcis dig, vi søger. 

Der vil blive lagt stor vægt på dine menneskelige kompetencer, ligesom relevant teoretisk og praktisk baggrund vil blive prioriteret. 

For den rette kandidat tilbyder vi en attraktiv lønpakke samt ikke mindst en dynamisk og spændende hverdag i et ambitiøst team, der prioriterer holdet før den enkelte.

Velkommen i Fællesskabet.

Vi søger den rette kandidat hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende ansøgning og CV til [email protected] med emnefeltet: Team Manager. 

Se jobopslaget som PDF her.