Brøndby IF Funino-stævne i Brøndby Hallen

15.03.2023 09:26

I søndags blev der afholdt Brøndby IF Funino-stævne for første gang som optakt til 3F Superliga-kampen mellem Brøndby IF og Silkeborg IF.

Her deltog 22 hold fra Brøndby IF’s samarbejdsklubber i et nyt og anderledes stævneformat i Brøndby Hallen. Der var fed aktivitetszone i midten af hallen, hvor deltagerne kunne spille FIFA23, udfordre hinanden på panna-banen, få lavet deres eget Futcard og deltage i konkurrencer, mens de ventede på at skulle spille kamp igen.

Du kan se en stemningsvideo fra dagen nederst i denne artikel.

Bazooka Goal, som er partner i Brøndby Masterclass, stod for at levere de oppustelige baner, som kampene blev spillet på.

Foruden stævnets store hovedpræmier fra Bazooka Goal, var Brøndby IF's partnere med i form af lækre goodiebags til alle deltagere fra Carlsberg Sport og Easis.

Kommerciel Projektleder i Brøndby Masterclass Samarbejdet, Nikolaj Magelund, fortæller:

- Brøndby IF Funino-stævne var en kæmpe succes. Det er nyt for os og for vores samarbejdsklubber, og det kunne man godt mærke frem mod stævnet. Der var lidt bekymringer omkring spillemåden på de oppustelige baner med 2x2 mål at score på, samt det at spille med rigtige futsal-bolde. Men heldigvis fik hele 22 hold overvundet deres bekymring, og vi havde en fantastisk sjov dag med omkring 400 spillere, trænere, forældre og søskende i Brøndby Hallen.

- Når vi laver arrangementer for samarbejdsklubberne, ønsker vi at give dem en fodboldrelateret oplevelse her i Brøndby IF, som rundes af med at de runder dagen af med at tage ind på Brøndby Stadion og overværer en kamp. Så at vi tilmed vinder over Silkeborg, var bare prikken over i’et for arrangementet, og det har forhåbentlig fuldendt en gennemført 'Brøndby-oplevelse' for de deltagende samarbejdsklubber.

Også Jesper Larsen, som er Head of Fan Recruitment i Brøndby IF, var begejstret over arrangementet.

- Det er et led i vores fan-rekruttering af det yngre segment, at vi skal kunne tilbyde et indblik i, hvad Brøndby IF og særligt Brøndby Junior kan tilbyde til de helt yngste. Det synes vi, at vi lykkedes godt med, og det er fantastisk, at vores stærke partnere udviser stor interesse i at bakke op om de fede og unikke oplevelser, vi kan tilbyde til børnesegmentet. Det giver et stærkt løft til vores arrangementer, og det sætter vi stor pris på.

Hvis du læser artiklen i en browser, kan du i videoen nedenfor se et sammenklip af Brøndby IF Funino-stævne, som forventes at blive afholdt igen med en tidlig hjemmekamp til næste år.

Er du nysgerrig på, hvad det vil sige at være samarbejdsklub, kan du læse mere her.

Stemning fra dagen