1964 - Brøndby Legende Special

23.03.2023 09:44

Torsdag den 30. marts står i legendernes tegn. For i Brøndby IF er vi glade for at hylde vores legender, og i den anledning har vi sammen med Carlsberg inviteret fem af vores øl-elskende legender indenfor i ølbrygningens kunst.

Det er der kommet en Brøndby Legende Special ud af. En øl som naturligvis har fået navnet ’1964’.

Kim Vilfort, Lars Olsen, Bent ’Turbo’ Christensen, Per Nielsen og Dan Anton Johansen står sammen med brygmester Erik Lund fra Carlsberg bag hele tilblivelsen af denne unikke øl, der er brygget og tappet på Husbryggeriet i Valby, og som lanceres præcis om en uge.

Kom med bagom tilblivelsen af øllen på Brøndby TV.

Om 1964 Brøndby Legende Special
Det er en ravgylden pilsner, som er brygget udelukkende på hvedemalt.

Det giver en indbydende duft og en elegant lethed i smagen.  Øllen er desuden krydret med mosaic humle, der giver en forfriskende og velafbalanceret eftersmag.

Øllen bærer således præg af brygmester Erik Lunds dygtige håndværk og arbejde med at udvikle nye øltyper - kombineret med de fem legenders klassiske præferencer for, hvordan en øl skal smage.

Den indeholder 6,4% alkohol, og brygmester Erik Lund er i øvrigt fra 1964.

Køb i Brøndby Shoppen eller online
’1964’ sælges i Brøndby Shoppens fysiske fra 30. marts, og hvis man bor langt fra Brøndby Stadion, kan man købe den i webshoppen, hvor den sælges og sendes som 2-stk. pakke.

Øllen koster 64 kr + moms pr. flaske (80 kr. inkl. moms + pant).