Uafgjort mod Viborg FF

21.05.2023 16:10

Søndag eftermiddag endte det med en pointdeling på Energi Viborg Arena, da vi spillede spillede 1-1 med Viborg FF.

Efter en forholdsvis jævnbyrdig første halvleg, som ikke kastede de store chancer af sig til nogle af mandskaberne, var det Håkon Evjen, som kom scorede kampens første mål kort inden pause.

Nordmanden fik bolden og drev den ned mod Viborgs bagkæde, som ikke pressede op, og derfor placerede han bolden ovre i venstre målhjørne og bragte os i front med 1-0.

Efter pausen var det Viborg-mandskabet, der kom længere frem på banen, mens chancerne med tiden blev større og større. I sidste ende blev det desværre også til udbytte, for da kampuret netop havde passeret det 80. minut lykkedes det værterne at heade udligningen ind bag Mads Hermansen via stolpen.

Herfra var hjemmeholdet tættest på de tre point, men mere blev der ikke scoret, og vi kunne tage et enkelt point med hjem til Vestegnen.