Sejr over Vejle i Future Cup

22.05.2023 15:00

Det endte med en sejr på 4-2 over Vejle Boldklub i mandagens Future Cup-opgør på et forårsvarmt Brøndby Stadion.

Allerede fra første fløjt var det et kampbillede, som bar præg af blågul dominans, som kastede flere gode chancer af sig til blandt andre Oscar Schwartau.

Trods det store overtag var det dog gæsterne fra Vejle, som efter en halv times spil kom foran med 1-0 efter lidt opdækningsvanskeligheder i Brøndby-bagkæden.

Dermed gik vi til pause bagud med et enkelt mål, men det skulle der blive ændret på efter pausen.

Efter 52 minutter udlignede Bertram Kvist, da han ude fra kanten af feltet vendte af på sin modstander, tog et træk ind i banen og affyrede et skud mod fjerneste stolpe til en 1-1-udligning.

Målet tvang Vejle endnu længere tilbage på banen og stå, og det gav plads til vores offensive kræfter.

Målrigt sidste kvarter
Med et kvarter igen kom Bertram Kvist igennem gæsternes forsvar og blev nedlagt i feltet, hvilket kampens dommer takserede til et straffespark, som Simon Hedlund sikkert omsatte til en føring på 2-1.

Blot få minutter efter gentog nøjagtig samme situation sig, da Kvist blev klemt inde mellem tog Vejle-forsvarere, og så var der endnu engang straffespark til os.

Her eksekverede Anis Slimane sikkert fra 11 meter-pletten, og dermed kunne han bringe os foran til 3-1.

Tre minutter senere kom også U19-spiller Eskild Dall på måltavlen, da han fik serveret et fremragende indlæg for fødderne af sig af Clement Bischoff og satte bolden i kassen til 4-1.

Få minutter før dommerens tillægstid fik gæsterne pyntet på resultatet, da de hakkede et drøn af et langskudsmål i kassen til 4-2, som også endte med at blive slutresultatet.