Ole Palmå om udsolgt Derby: Vi håber på et fyldt stadion

09.05.2023 07:54

På søndag spilles sæsonens sidste Derby, og som vi meldte ud i sidste uge, så er opgøret udsolgt.

Kapaciteten til Derbyet på søndag er på ca. 27.000 tilskuere. Ved tidligere Derbyer, hvor der ligeledes har været meldt udsolgt, er tilskuertallet landet på mellem 22.000 og 23.000 tilskuere, hvilket betyder, at vi oplever op mod 4.000 tomme pladser til Derby, hvilket er ærgerligt for alle dem, som forgæves har forsøgt at få billet. 

De mange tomme pladser skyldes, at der er en del sæsonkortholdere, som ikke udnytter deres plads til kampen, og hvis man samtidig ikke frigiver sin plads eller giver pladsen videre til en medfan, så oplever vi tomme pladser på stadion, selvom der teknisk set er udsolgt.

Administrerende direktør Ole Palmå kommer derfor med denne opfordring før søndagens Derby:

- Vi glæder os rigtig meget til søndagens Derby og til et udsolgt stadion, og med et fyldt udebaneafsnit er der lagt op til et klassisk Derby med masser af intensitet. Derfor opfordrer vi alle fans med sæsonkort eller billet til Derby, som er forhindret i at komme, til at frigive deres plads eller billet, så andre medfans kan få glæde af den, og så vi samtidig kan sikre et fyldt stadion.

- Som de fleste nok ved, så optjener man point i sin Fanscore, når man bruger sit sæsonkort eller sin billet til kampene, men der er faktisk også point at hente, hvis man frigiver sin plads eller giver pladsen videre til en medfan med en kampbillet til den pågældende kamp.

Derudover går halvdelen af indtægterne fra frigivne pladser, der bliver gensolgt, til Fanpuljen. Fanpuljen anvendes til forbedring af fan-faciliteterne på Brøndby Stadion. 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du frigiver din sæsonkort-plads til en enkelt kamp,  eller hvis du er i tvivl om, hvordan du giver pladsen videre til en medfan med en kampbillet, så er her nogle brugbare guides. 

Sådan frigiver du din plads til den enkelte kamp som sæsonkortholder

Sådan kan du give din billet videre til en medfan

Har du billet til kampen, men er forhindret i at komme, kan du kontakte [email protected] for at få frigivet din billet. Har du billetabonnement, vil du modtage 4 point til din Fanscore. Har du købt billet til Derby, vil du ekstraordinært få refunderet beløbet.