Mandagens program for Fanzonen, Ebbe Skovdahl og Familie Lounge

26.05.2023 11:38

Pinse-solen kommer til at skinne over et gult Brøndby Stadion, når vi mandag slår dørene op til sæsonens sidste hjemmebanekamp mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland med kampstart kl. 18:00.

Rundt om hele stadion har vi sørget for lækre rytmer til øregangene og kulinariske oplevelser til smagsløgene.

I denne artikel kan du få et overblik over, hvad der sker rundt omkring Brøndby Stadion i timerne op til kampstart.

Du kan se programmet for Ebbe Skovdahl Fan Lounge og Familie Lounge længere nede i artiklen.

Fanzonen – Åben fra kl. 15.00

Kl. 15.00 - Livemusik med “Hoffe & Thor”
Hoffe og Thor og er et sammenkog af musikalsk malt fra de gode gamle hylder, blandet med den rytmiske humle fra nyere tid. Der er kort sagt lagt op til en gul/blå fest med procenter af den svedige karakter, når Martin Hofman "Hoffe" og Thorbjørn Thorslund bryder igennem skummet og fyrer op for de musikalske kedler.

Kl. 16.45 – Interview med Rasmus Augustesen fra Boozt Fællesskabet, samt sportslig optakt
Efter musikken tager vi på scenen imod Rasmus Lundegaard Augustesen, som kl. 16.45 kommer og fortæller om Boozt Fælleskabet, før vi som sædvanligt er klar med den sportslige optakt og Kahootquizzen, hvor der vil være mulighed for at teste din Brøndby-viden og vinde fede præmier fra Brøndby Shoppen.  

Ny food court, gamle kulinariske kendinge og sæsonkortholderrabat
Til sæsonens sidste hjemmekamp skurer vi helt op for blusset og sørger for endnu mere lækker mad på Brøndby Stadion end nogensinde før.

På hjørnet ved indgang F og ved Familie Loungen, tester vi til denne kamp et nyt food court af med endnu flere vogne en før i dette område. Hertil vil der være sat borde og bænke op, ligesom Diskogruppen sørger for sommerrytmer.

Af madvogne kan man møde Grisen, som serverer lækre flæskestegssandwich. ”Kebab på farten” står igen klar med deres kebab. ”La Trinicia” er helt ny på menukortet. Så kom og smag på deres mega lækre sicilianske paninis. Er du mere til det søde står Kasper And The Churros klar som sædvanligt.

I Fanzonen kan der nydes burgere fra The Munch Pit, amerikanske specialiteter fra The Truck, Dürum fra Kebab på farten, flæskestegssandwichs fra Grisen, samt Trofi og deres pita gyros. Er det lidt mere til den søde tand du søger, står SweetStreet har med kaffe og pandekager.

På Stavnskær Elektrik-tribunen havde Baba Kebab sin debut til sidste hjemmekamp med stor succes, så dette gangtager vi. Baba Kebab kommer forbi med deres super lækre pita kebab. På Stavnskær Elektrik-tribunen vil gæsterne også kunne besøge ”Julius’ bod” som sælger is, donuts, gifler og saftevand i blå/gule farver.

Se menuerne for de gæstende food trucks på vores samarbejdspartner Street Food Gurus hjemmeside.

Program:

Kl. 15:00
Fanzonen åbner.

Rabat til sæsonkortholdere på drikkevarer (frem til kl. 14.00): 

Carlsberg Pilsner: 40,-
Carlsberg 1883 og Blanc 1664: 45,-
Sodavand: 25,- 

Se de mange lækre menuer hos food trucksene i Fanzonen på mandag lige her.

Kl. 15.00 – Kl. 16.30
Livemusik på scenen med ”Hoffe & Thor”

Kl. 16.45
Interview med Rasmus Augustesen fra Boozt Fællesskabet, sportslig optakt og kahoot quiz på skærmene. Test din viden og få chancen for at vinde fede præmier fra Brøndby Shoppen 

Kl. 18:00
Kampstart: Brøndby IF – FC Nordsjælland

Kl. 18:45
Pause i kampen: Fanzonen er åben. 

Kl. 19:50 ca.
Slutfløjt: Fanzonen er åben frem til 19.00.  

Kl. 21.00
Fanzonen lukker. 

Ebbe Skovdahl Fan Lounge – Åben fra kl. 15.00

Ebbe Skovdahl Fan Lounge er klar til at tage imod en masse kampklare fans tre timer før kampstart, og her vil der være live musik, god mad og kolde drikkevare.

Til sæsonens sidste hjemmekamp har vi en ny signing: Luban. Nano som er styrer Lubnan kommer med charme fra Libanon og opskrifter fra sine bedstemor. Smag på Libanon ved,at besøge Ebbe Skovdahl Fan Lounge. Lubnan serverer falafel og shawarma sandwich.

Carlsberg-baren åbner med rabat til sæsonkortholderne den første time, mens der serveres flæskestegssandwich og grillpølser fra grillen.

Fra kl. 15:00 -17:30 vil der være festlig livemusik fra musikeren Tommy Seemann.

Tommy Seemann er med sin kraftfulde og rørende stemme bl.a. kendt for sit arbejde i koret Læderhalsene. Han har desuden sunget kor for bl.a. Jokeren, Nik og Jay, Sanne Salomonsen, Stig Rossen mfl.

Program:

Kl. 15.00
Fanområdet foran Ebbe Skovdahl Fan Lounge har åbent med live musik fra Tommy Seemann

Rabat i baren til sæsonkortholdere (indtil kl. 16.00).

Kl. 17.00
Indgang til stadion igennem Ebbe Skovdahl Fan Lounge åbner

Kl. 18:00
Kampstart: Brøndby IF – FC Nordsjælland

Autografskrivning med Wass i Familie Lounge – Åben fra kl. 15.00

Vi forventer sol over Vestegnen og derfor åbner Familie Loungen allerede 3 timer før kampstart. 

Familie Loungen vil som altid være spækket med spændene aktiviteter, konkurrencer og god stemning

På græsset foran Familien Loungen kan du teste dine fodboldskills, øve dine skud på mål eller spille en fodboldkamp med dine venner. Som en ny udfordring har vi opsat et "prøverum" i samarbejde med Boozlet.com, hvor du kan teste dine jongleringsskills - Booztlet.com udfordrer nemlig alle børn til at lave flest mulige jongleringer med en fodbold uden at ramme prøverummet vægge.

Indenfor kan du prøve kræfter af med FIFA23, gøre dig kampklar med ansigtsmaling eller spille en omgang bordtennis. Derudover lægger Daniel Wass vejen forbi til autografskrivning kl. 16:00.

Skulle den lille sult melde sig, kan du købe snacks og drikkevarer i Familien Loungens minibar, og på græsset foran loungen er der opsat 4 foodtruck med mad til enhver smag. 

Program: 

Kl. 15:00
Familie Loungen åbner 

Kl. 15:00- 17:30
Jonglering konkurrence i samarbejde med Booztlet.com

Kl. 15:00- 17:30
Bliv kampklar med ansigtsmaling

Kl. 15:00- 17:30
Prøv lykkehjulet og vind fede præmier

Kl. 16:00- 16:30
Autografskrivning med Daniel Wass

Kl. 16:55
Kahoot

Kl. 18:00
Kampstart

Omkring kl. 19:45
Kampen forventes at afslutte.

Familie Lounge lukket 15 min efter slutfløjtet har lydt.