Fornyelse af sæsonkort til den kommende sæson

01.06.2023 05:00

Ved sæsonens afslutning har det traditionelt været tid til at forny sit sæsonkort og sikre sin plads til endnu et år på Brøndby Stadion.

Med indførelsen af sæsonkort- og billetabonnementer med automatisk betaling vil langt størstedelen dog ikke skulle foretage sig noget inden den kommende sæson.

Hvordan og hvornår dit sæsonkort eller billetabonnement bliver fornyet, afhænger af, hvilken specifikke type du har, og hvornår det er købt.

Vi har samlet alt information om fornyelser på denne infoside. Her kan du finde information om lige præcis din korttype og betaling.

Du skal derfor sikre dig, at du ved:

- Om du har et sæsonkort med udløb (’Sæsonkort 2022/23‘), et ’Sæsonkortabonnement’ eller et ’Billetabonnement

- Om det betales på månedlig eller årlig betaling (kun for abonnementer)

- Hvornår din næste betalingsdato er (kun for abonnementer)

Hvis du er usikker på disse informationer, kan du se en guide til at finde informationerne på info-siden.

Vær opmærksom på, at hvis du har flere sæsonkort- eller billetabonnementer tilknyttet din profil, så skal du tjekke status på hver enkelt – de er ikke nødvendigvis ens.

Ønsker til ændringer
Hvis du ønsker nye pladser, skifte betalingstype, frekvens, betaler eller lignende, så kan du læse mere på vores info-side, om hvordan du skal gøre. Læs mere her.

Hvis du ikke ønsker at forny
Hvis du ønsker at opsige et abonnement, skal du skrive til os på [email protected] med ønske om opsigelse. Husk at angive hvilke specifikke kort, som skal opsiges.

Du kan ikke blot ignorere betalingsforsøgene eller vores kommunikation.

Har du brug for hjælp
Alle henvendelser om fornyelse af sæsonkort eller billetabonnementer skal ske til billetafdelingen.

Du er meget velkommen til at kontakte os på [email protected], hvor vi har fokus på at svare hurtigst muligt – du kan generelt forvente svar indenfor få timer.

Alternativt har vi i denne periode ekstraordinært telefontid hver tirsdag og torsdag kl. 13-15. Du kan ringe på 43 22 53 65.