Brøndby IF spiller i trøje med specialtryk mod FC Nordsjælland

29.05.2023 16:00

Når Brøndby IF tager imod FC Nordsjælland på mandag, bliver det iført et andet spillersæt, end vi er vant til. Da det er sidste hjemmekamp i sæsonen, spiller vi som sædvanlig helt i gult, og derudover er sponsortrykket på brystet ændret.

Brøndby IF’s hovedpartner, Booztlet.com, har til denne kamp valgt at afgive sponsortrykket på maven til fordel for det nyopstartede initiativ, Boozt Fællesskabet.

Hvad er Boozt Fællesskabet?
Med Boozt Fællesskabet kan du være med til at gøre en forskel for fanscenen, Brøndby IF Women eller begge dele ved at tegne målaktier. Du betaler et valgfrit beløb for hvert mål, herre- og kvindeholdet scorer, og du bestemmer selv, om pengene skal gå til Fanpuljen, Brøndby IF Women eller begge dele.

Alle med et aktivt medlemskab deltager desuden om fede præmier hver måned som eksempelvis VIP-billetter til Brøndby Stadion, matchworn trøjer, trøjer fra Brøndby Shoppen og meget mere.

Booztlet.com er initiativtager på projektet, og de har i løbet af foråret bidraget med 1.000 kr. pr. mål.

Tegn målaktier og bliv en del af fællesskabet.

Vind en unik matchworn trøje
Efter kampen mod FC Nordsjælland har du mulighed for at vinde en matchworn hjemmebanetrøje med ’Boozt Fællesskabet’-tryk. Alt du skal gøre er at tegne målaktier for et valgfrit beløb. Så er du automatisk med i konkurrencen.

Foruden matchworn trøjer deltager du hver måned i konkurrencen om VIP-oplevelser, spillertrøjer fra Brøndby Shoppen og meget mere.

Tegn målaktier og vind fede præmier sammen med Booztlet.