Uafgjort i Aarhus

04.06.2023 17:20

Sæsonens sidste opgave stod her til aften i Aarhus, hvor AGF ventede. Kampen endte 3-3 i en dramatisk affære, der desværre også bød på lidt af et blågult kollaps.

Kampen startede godt set med blågule brille, da Kvistgaarden var i oplæggerens rolle efter bare 13 minutter. Inde foran mål stod Ohi nemlig klar til at prikke os i front.

Endnu bedre blev det kort før pausen, da Nicolai Vallys blev væltet omkuld, og så blev hjemmeholdet reduceret til 10 mand. Det efterfølgende frispark sendte Josip Radosevic i kassen til en 2-0-pauseføring.

Efter pausen øgede Kvistgaarden 3-0, men så startede hjemmeholdets comeback.

Først blev et flot mål sendt ind bag Mads Hermansen, inden VAR tilkendte AGF et straffespark, der også kostede Kevin Mensah pladsen på banen. Hjemmeholdet reducerede yderligere herfra, inden det til sidst også blev 3-3.

Dermed måtte vi nøjes uafgjort i sæsonens sidste kamp. Resultatet betyder, at vi slutter sæsonen på en femteplads.