Det åbne sæsonkortsalg starter fredag

13.06.2023 09:26

Hvis du ikke allerede har sikret dig en plads på Brøndby Stadion til den kommende sæson, så er det snart tid til at slå til, så du kan blive klar til en ny sæson med masser af spændende oplevelser, når 3F Superligaen sparkes i gang igen.

Fredag 16. juni kl. 13.00 starter det åbne sæsonkort-salg forud for den kommende sæson, og du kan enten købe online via billet.brondby.com eller komme forbi Brøndby Shoppen.

Hvis du ønsker en fast plads, skal du ikke vente for længe, da der vil være begrænsede pladser til salg, og vi forventer indenfor kort tid at melde udsolgt af sæsonkort med faste pladser.

Herefter vil det kun være muligt at købe billetabonnementer til enten Sydsiden eller hele stadion.

Hvis du er i tvivl om forskellen mellem et sæsonkortabonnement og et billetabonnement, kan du finde meget mere information på vores infoside om sæsonkort.

Byttedage for eksisterende sæsonkortholdere og billetabonnenter
I vores byttedage er det muligt for eksisterende sæsonkortholdere og billetabonnenter at bytte plads, tilkøbe ekstra sæsonkortpladser eller konvertere fra et billetabonnement til et sæsonkort.

Byttedagene starter 14. juni kl. 17.00 og gælder frem til 15. juni kl. 23.59.
Byttedagene foregår i det online billetsystem via din profil, men hvis du ønsker personlig betjening, kan du komme i Brøndby Shoppens åbningstid torsdag 15. juni.

Bemærk, at der vil være et meget begrænset antal ledige pladser.

Du kan læse mere om byttedagene her.