Sejr i træningskampen mod Fremad Amager

24.07.2023 14:13

Mandag stod der træningskamp på programmet for de spillere, der ikke fik spilletid i 2-1-sejren ude mod Silkeborg IF i vores 3F Superliga-sæsonpremiere.

Modstanden stod andendivisionsklubben Fremad Amager for, og et målrigt opgør på bane 1 endte med en sejr på 5-3.

Fra starten af kampen fik vi lagt godt pres på Fremad Amager, men det var gæsterne, der først kom på tavlen med en scoring inden for kampens første ti minutter. Salech fik udlignet ti minutter senere, men Fremad Amager tog igen føringen efter en halv times spil og udbyggede minuttet efter. En reducering kort inden pause på et selvmål af gæsterne betød, at vi gik til pause bagud med 2-3.

I anden halvleg fik vi dog vendt kampen med tre scoringer. Først af unge Bertram Kvist, der kort efter sin indskiftning kunne udligne. Efter 65 minutter var det så Divkovic, der sendte os i front for første gang i opgøret, mens Carl Björk cementerede sejren med et flot lob over Fremad Amager-målmanden med omtrent 20 minutter tilbage af kampen.

Herefter udeblev de helt store chancer, og vi kunne derfor gå i omklædningsrummet med en 5-3-sejr.