Evjen: Vil give fansene en stærk præstation

27.07.2023 12:48

Når klokken slår 18:00 søndag aften, ruller Superliga-bolden igen på Brøndby Stadion. Modstanden står OB for, som kommer på besøg i anden runde af 3F Superligaen.

Matchvinderen fra sæsonåbneren i Silkeborg, Håkon Evjen, glæder sig meget til igen at betræde græsset på hjemmebane med opbakning fra et Brøndby Stadion, der nærmer sig udsolgt.

- Jeg tror, det bliver megafedt med en hjemmekamp på et lige nu tæt på fyldt Brøndby Stadion. Det bliver utroligt spændende, og jeg håber, der kommer så mange som muligt, og at vi kan give dem en stærk præstation. Vi glæder os helt vildt, og vi skal vise, at vi vil kæmpe for dem. 

- Det er første hjemmekamp efter første sejr i sæsonen mod Silkeborg. Jeg er sikker på, det bliver utrolig sjovt, fortæller Håkon Evjen.

Vores norske kreatør var imponeret af stemningen i Silkeborg til sæsonåbneren i søndags og fortæller, at opbakningen havde en stor aktie i 2-1-sejren.

- I Silkeborg var de nærmest det eneste, man hørte. De sang hele tiden, og lyden var overalt inde på banen. Det er sådan, det er, når man spiller for Brøndby IF med alt den support i ryggen. Man må ikke undervurdere den indflydelse, vores fans har på holdet. Det er virkelig en vigtig faktor, og det hjalp os meget i jagten på sejren.

Vil bygge videre på takter fra Silkeborg
Nordmanden håber på, at de blågule kan bygge videre på sejren i Silkeborg med tre point på hjemmebane mod OB.

- Målet er først og fremmest at spille så meget som muligt. Hvis jeg så starter eller kommer ind fra bænken, så handler det om at hjælpe holdet så meget som muligt. Det handler om at få de her tre point. Det er altid dét, det handler om.

- Vi skal spille vores eget spil. Vi har mange rigtig dygtige fodboldspillere på holdet, gode individuelle præstationer og holdpræstationer. Jeg er sikker på, at vi kommer til at stille slagkraftigt op på søndag, og så ville seks point efter sæsonens første to kampe være superfedt, slutter Håkon Evjen.

Sæsonens første hjemmekamp er tæt på udsolgt, og hvis du ikke har sikret dig en billet endnu, skal du ikke vente længe. Køb billetter til første hjemmekamp på Brøndby Stadion her.

I timerne inden kampstart kl. 18:00 på Brøndby Stadion vil der som vanligt ske en masse rundt om stadion i Fanzonen, Ebbe Skovdahl Fan Lounge og Familie Lounge. Se programmet for dagen her.