Anis Ben Slimane skifter til Sheffield United

13.07.2023 11:00

Midtbanespilleren Anis Ben Slimane og Brøndby IF har indgået en transfer med Premier League-klubben Sheffield United om et salg med øjeblikkelig virkning. Dermed siger Brøndby IF farvel til den 21-årige midtbanespiller, der kom til Brøndby IF tilbage i 2019 fra 2. Divisionsklubben AB. 

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om salget af Anis. 

- Anis og vi er blevet enige med Sheffield United om et salg, og vi siger derfor farvel i dag til Anis. Anis var tidligt i sin ungdomskarriere en del af Brøndby Masterclass og skiftede så væk, men i 2019 kom han så tilbage og blev en del af Superliga-truppen og var en del af mesterskabsholdet i 2021. Siden da har Anis fortsat med at gøre det godt og deltog til VM med Tunesien, og med skiftet til Sheffield United i Premier League kan Anis nu tage det næste skridt i sin karriere. Det er et flot skifte, og vi ønsker Anis al mulig held og lykke. 

Selv siger Anis Ben Slimane om skiftet til England. 

- Jeg er utrolig stolt over at have repræsenteret Brøndby IF og båret logoet på trøjen, og selvfølgelig står mesterskabet tilbage i 2021 som det absolutte højdepunkt i min tid i klubben. Det gør mig virkelig stolt at have været en del af holdet, der bragte mesterskabet hjem til Vestegnen, men at få muligheden for at skifte til Sheffield United og prøve kræfter med Premier League, ja, det er en drengedrøm, der går i opfyldelse. Jeg vil gerne takke alle i Brøndby IF for den støtte og opbakning, de har givet mig igennem årene, og ikke mindst tak til fansene. Det har altid været en kæmpe ære at spille for jer, og det vil jeg aldrig glemme.  

Anis Ben Slimane opnåede i alt 121 officielle kampe for Brøndby IF og scorede ni mål, hvoraf et af målene faldt i den afgørende kamp i mesterskabssæsonen mod FC Nordsjælland i 2021, hvor Anis scorede til slutresultatet 2-0, der bragte mesterskabet hjem til Vestegnen.