Status på skader i truppen

16.01.2023 14:15

Da vi gik på vinterpause i sidste måned, havde vi en lille håndfuld spillere på skadeslisten, og derfor har vi sammen med cheffysioterapeut Peter Schmidt taget en status på truppen.

- Mensah er klar og spiller fuldt med til træning i løbet af opstarten. Der er lidt med doseringen af træningen for ham, men ellers er han med på lige fod, fortæller Peter Schmidt.

- Fallenius og Björk har også døjet med skader, men de begge var også fitte, da de tog på ferie i december. Dog kommer de til at have lidt mere fokus på fodbold end den fysiske del, fordi de har lavet mere fysisk end den øvrige trup – men knap så meget fodbold.

- Ellers har vi faktisk ikke nogen langtidsskadede spillere i truppen. Så som det ser ud lige nu, så har vi alle spillere klar.

Men selvom alle spillere som udgangspunkt er klar lige nu, kan der godt opstå skader i løbet af opstarten, fortæller han.

- Man skal huske på, at spillerne i de kommende uger kommer til at have 10-12 træninger om ugen plus kampe, så selvfølgelig kan der komme et eller andet hen ad vejen. Men så kigger vi på det, slutter cheffysioterapeuten.