Kvistgaarden om opstart: Nyder at være tilbage trods hård uge

14.01.2023 09:55

Mandag mødte spillerne ind til forberedelserne forud for den kommende forårssæson i 3F Superligaen.

Her har ugen stået på hårdt arbejde i form af masser af timer i styrkelokalet, løb i skoven og træning på kunstgræsset ude på Bane 2. 

Mathias Kvistgaarden nyder at være tilbage igen trods en hård uge.

- Vi startede jo ugen med de her individuelle tests, hvor vi skulle have målt kondital og en masse andet. Det er jo sådan, at når vi går på ferie, så får vi de her individuelle programmer, og der er det selvfølgelig vigtigt at holde sig til dem og bare generelt holde sig i gang. For ellers kommer man tilbage fra juleferie og står ikke lige så skarpt, fortæller han og sætter ord på tiden væk fra fodbold.  

- Det er selvfølgelig altid rart at få et lille afbræk ind i mellem, selvom vi elsker at være her og spille fodbold i Brøndby IF. Men det var dejligt at koble hovedet lidt fra og også tænke på noget andet end fodbold. Men jeg vil sige, at efter en måneds ferie, som det jo har været den her gang, så har jeg også kunnet mærke, at jeg rigtig gerne ville tilbage. Så det har kriblet i mig for at komme i gang igen.

Første uge af opstarten lakker mod enden, og de mange træningspas har da også sat sig godt i kroppen, fortæller Kvistgaarden. 

- Opstarten er altid hård, og den tager meget energi ud af en. Man er øm i kroppen og musklerne på en anden måde end normalt. Men vi ved også godt, at det i sidste ende er bedst for os, at det er hårdt. Så selvom det har været en hård uge, så har man også glædet sig til bare at komme i gang.

Ser frem til første testkamp
Søndag 22. januar spiller vi første testkamp i denne opstart mod Hvidovre IF på Bane 2, og det glæder den unge angriber sig til.

- Det er altid dejligt at spille kampe. Det er jo det, vi spillere glæder os allermest til, så vi ser frem til at møde Hvidovre, også fordi man jo har gået i ugerne her op til og ikke spillet fodboldkampe, slutter han.

Træningskampen mod Hvidovre IF vises på Brøndby TV+.