Jesper Sørensen efter testsejr: God indsats fra spillerne

22.01.2023 16:19

Det blev til en sejr på 4-1, da vi søndag eftermiddag mødte Hvidovre IF i årets første træningskamp på Bane 2.

Jesper Sørensen stod i spidsen i sin første kamp som cheftræner, og han er da også overordnet tilfreds med, hvad han så fra sine spillere. 

- Det var en god testkamp mod et godt hold. Jeg synes, det til tider godt kunne blive en lidt hektisk kamp, men der var nogle gode ting fra vores side - vi laver nogle gode mål blandt andet. Det er selvfølgelig ærgerligt, vi lukker et mål ind, men det var godt med en god start, og så er der selvfølgelig også en masse ting, vi skal have kigget på og rettet til, fortæller cheftræneren og sætter ord på kampens mål fra de offensive positioner.

- Marko kommer jo ind og laver to mål, Björk og Hedlund laver en enkelt. Det er spillere, der har godt af at score mål og godt af at komme til chancer, så det var rigtig godt at se dem vise sig frem på forskellige positioner. Dog giver vi alt for mange hjørnespark væk, og det skal vi kigge på. Men over hele linjen synes jeg, de lagde en god indsats for dagen, leverede og hjalp hinanden. 

- Det spilmæssige skal vi jo fortsat arbejde videre på, og vi har også kørt de sidste 11 dage ude på træningsbanen. Man skal huske på, at spillerne har fået utrolig meget information ind i de seneste par uger, så de tænker måske lidt mere, end de plejer, når de står i bestemte situationer.

Næste træningskamp er denne fredag, når vi møder IF Elfsborg kl. 14:00 på Bane 2.