Brøndby IF forlænger samarbejdet med danskernes foretrukne bank

17.01.2023 12:00

Brøndby IF og Arbejdernes Landsbank kan i dag offentliggøre, at det mangeårige partnerskab forlænges med tre år frem til 31. december 2025.

Arbejdernes Landsbank er netop blevet kåret til danskernes fortrukne bank for 14. år i træk, og det glæder administrerende direktør Ole Palmå, at de fortsætter deres store engagement i klubben over de næste tre år.

- Arbejdernes Landsbank har været en markant partner i Brøndby IF siden 2014 kendetegnet ved stor involvering i hele fællesskabet. Deres store engagement går på tværs af klubben og omfatter bl.a. vores Fanzone, samt partnerskaber med Brøndby Women og Brøndby Esport, siger Ole Palmå og fortsætter:

- Jeg er sikker på, at både fans, frivillige, partnernetværket og alle medarbejdere i Brøndby IF oplever et helt unikt engagement fra Arbejdernes Landsbank i klubben, og det er vi selvsagt meget taknemmelige over nu fortsætter i den kommende årrække.

Hos branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund, er der ligeledes begejstring over forlængelsen af samarbejdet.

- Det føles både naturligt og rigtigt for os at fortsætte vores samarbejde med Brøndby IF og alle de mange omkring klubben. Vores partnerskab har været i konstant udvikling, og jeg er ikke i tvivl om, at de næste tre år kommer til at blive spændende og værdifulde både for klubben og for os. Dialogen med klubben har også denne gang været rigtig god, og man kan virkelig mærke det gode match, både på kemi, men også på værdier.

- Vi er glade for at forlænge vores mangeårige samarbejde og glæder os til at arbejde videre sammen, slutter Peter Froulund.