Björk: Godt at komme i gang efter skadesforløb

26.01.2023 11:27

Efter lidt over tre uger på træningsbanen og en testkamp med et enkelt mål til følge er Carl Björk kommet godt ovenpå efter sit skadesforløb, som holdt ham ude i størstedelen af efteråret.

Svenskeren er derfor glad over, hvordan opstarten er forløbet indtil videre. 

- Det har været en god start og godt at komme i gang igen. I første uge efter opstarten kunne jeg mærke lidt i baglåret, men det er dog gået fint i de efterfølgende træninger - og så spillede vi også en god kamp i sidste uge, så jeg er positiv for tiden. Generelt føler jeg mig klar, og mine baglår har det godt igen, så jeg burde have styr på skaden nu, fortæller Björk og sætter ord på, hvordan denne opstart er lidt anderledes.

- Vi har jo selvfølgelig fået ny cheftræner, så der er nogle få ting, som er lidt anderledes for os allesammen end normalt. Men de fleste af os kender jo trænergruppen og den nye cheftræner, så der er nogle ting, man kender. Men man kan alligevel godt mærke, at Jesper Sørensen sætter sit præg på det hele.

Senest kom svenskeren på tavlen i testkampen mod Hvidovre IF i sidste uge, og han er da også glad for, at han fik sat et mål i kassen.

- Jeg synes, det var en god kamp, men selvfølgelig er der altid ting, man kan forbedre. Det var jo første kamp, så alt sad ikke lige i skabet, men jeg var glad for at score igen. 

- Som angriber stræber man altid efter mål. Det er klart, så det betyder rigtig meget at få scoret, og det er jo altid rart at få en god start.

Håber på at sætte et aftryk i foråret
Trods en skuffende pointhøst i efteråret håber angriberen på, at han kan være med til at bidrage til en top 6 placering i forårssæsonen. 

- Først og fremmest har vi fem vigtige kampe, som vi skal få så mange point i som muligt, og så skal vi gøre alt for at ende i top 6, fortæller Björk, som håber på at bidrage med mål.

- Det er selvfølgelig klart, at jeg håber på at score mål og hjælpe holdet på den måde, men jeg tager det uge for uge og kamp for kamp, så vi må se, hvordan det går.

Björk og resten af holdkammeraterne spiller næste kamp mod IF Elfsborg i morgen kl. 14:00. 

Det opgør kan du streame direkte på Brøndby TV+. Der er også åbent for tilskuere på Bane 2. 

Bemærk, at kampens varighed er 3 x 40 minutter.