Ole Palmå: Der venter et spændende forår

16.02.2023 10:00

Søndag kl. 18:00 fløjtes 3F Superligaen i gang igen for vores vedkommende, når AC Horsens gæster Brøndby Stadion i den første af fem spændende kampe, der venter foran os i jagten på at komme med i Mesterskabsspillet.

Fanzonen åbner kl. 15:00, og Familie loungen åbner kl. 16:00, hvor der vil være stor fastelavnsfest med tøndeslagning for de mindste fans foran loungen. Her vil der udover kattekonge og -dronning også blive kåret den bedste udklædte fan, så vi opfordrer alle børn til at komme udklædt.

Det vil desuden også være muligt at blive kampklar i loungen med ansigtsmaling. Der vil være gratis fastelavnsboller til alle (så længe lager haves), og der vil ligeledes være opstillet foodtrucks med mad og drikke op udenfor familieloungen.

Administrerende direktør Ole Palmå ser frem til at 3F Superligaen går igang igen efter en lang vinterpause.

- Det har været en historisk lang vinterpause, så vi glæder os alle utrolig meget til at komme i gang med fodbolden igen på søndag. Vi forventer op mod 20.000 fans på Brøndby Stadion på søndag, hvilket også viser, at vi er rigtig mange, som har savnet fodbold på stadion. Med velkendte ansigter og nye spillere i truppen samt Jesper Sørensen tilbage i klubben som vores nye cheftræner, så bliver det et rigtigt spændende forår, vi går i møde.

- På søndag kunne holdet selvfølgelig søndag godt bruge et gyngende Brøndby Stadion, som vi kender og elsker det. Men de stemningsskabende fans har for nylig meldt ud, at der vil være et stemningsboykot, som bunder i holdninger og bekymringer i forhold til de nye investorers hensigter med klubben og med ønsket om at værne om klubbens identitet og værdier. Vi er i løbende dialog med Fanafdelingens bestyrelse og har en god proces, hvor der fra alles side bliver arbejdet konstruktivt henimod en mulig aftale mellem fans og klub. Det er vores håb, at vi med en aftale kan skabe et stærkt fundament, som vi allesammen kan stå på mål for i fremtiden.

- Der er i disse dage rigtig meget debat på tværs af fans og fangrupper, og derfor vil jeg gerne afslutningsvis opfordre til, at man til kampen på søndag husker den gode tone og viser respekt overfor hinanden og for de mange forskellige holdninger og synspunkter, der er. Vi glæder os alle til at komme i gang igen, og vi håber, at alle får en rigtig god dag - gerne med en sejr og tre point.

Har du endnu ikke sikret dig billet til søndagens kamp, så kan du købe den her.