Joe Bell: Der venter ti dage med hårdt arbejde

02.02.2023 17:23

Onsdag ankom truppen og trænerstaben til den sydlige Algarvekyst i Portugal, og torsdag havde spillerne så den første træning på græs i 17 grader under blå himmel.

Derfor tog vi en status med Joe Bell efter den første træning om turen ned til træningslejren i det portugisiske.

- Det har været en god og nem tur ned til Portugal. Det er dejligt at komme fra det kolde vejr derhjemme og ned her til varmen, det er bare rart og gør folk ekstra glade. Nu har vi så ti dage foran os, hvor vi skal levere en masse hårdt arbejde og blive klar til Superliga-starten senere på måneden, fortæller Bell, som allerede har set nogle gode takter i spillet på træningsbanen derhjemme.

- Jeg føler allerede, at man har kunnet se nogle glimt af, hvordan vi som hold gerne vil udtrykke os i de første par træningskampe, som vi også har vundet. Men man skal også huske på, at vi stadig er i opstarten, og her nede handler det rigtig meget om at få de taktiske elementer ind under huden.

- Vi har allerede brugt meget tid på at forfine spillestilen. Vi har jo fået ny cheftræner, og han bringer en masse dynamik ind i måden, vi gør tingene på. Og der er det så vigtigt for os spillere at forstå det så hurtigt som muligt. Men vi har tre testkampe hernede, så det er selvfølgelig en super mulighed for os at prøve ting af. 

(Artiklen fortsætter under billedet)

I løbet af den næste uges tid er der fortsat varmt vejr i vente, og Bell fortæller, at det gode vejr blandt andet også giver bedre mulighed for at arbejde taktisk med spillet.

- Det varme vejr giver os meget, fordi man kan arbejde mere stillestående med taktiske elementer, som man eksempelvis ikke kan derhjemme, hvor man ville stå og fryse. 

- Så der er et element omkring vejret, men jeg føler også, at det, at vi er samlet på træningslejr, lige så meget er med til at bringe os spillere sammen i et tæt miljø og fjerne alle udefrakommende faktorer. Det giver os samtidig bare muligheden for endnu bedre at holde fokus på at være her og på at blive bedre som hold. 

- Vi får allesammen mulighed for at tilbringe en masse tid sammen, og samtidig kan vi også lære de nye ansigter i truppen endnu bedre at kende. Der er nogle spillere, som er væk, og så er der kommet nogle nye til - så det er en god måde for dem at komme ind i truppen på. 

Første kamp er fredag kl. 20:00 dansk tid, hvor vi tager hul på Atlantic Cup og møder svenske AIK.

Den kamp kan ses direkte på Brøndby TV+.

Du kan se hele kampprogrammet på træningslejren her.