Jesper Sørensen: Mensah er en naturlig arvtager

15.02.2023 08:30

Efter en lang opstart med masser af løb i skoven, træningspas og træningskampe, så skal vi på søndag igen i aktion når AC Horsens gæster Brøndby Stadion, cheftræner Jesper Sørensen ser frem til søndagens opgør.

- Jeg er tilfreds med den udvikling, jeg har set i holdet, siden vi alle mødte ind i starten af januar, og relationerne mellem spillerne har set bedre og bedre ud, og nu handler det selvfølgelig om, at vi skal tage de ting, vi har arbejdet på og overføre dem til kamp. Vi har stadig nogle træninger tilbage før weekendens kamp, og dem skal vi bruge på at gøre os helt klar. Jeg forventer, at vi på søndag går på banen med en stor tydelighed i vores aktioner, og at vi giver os selv 100 % for klubben og for fansene. Med kun fem kampe til at spille os selv ind i Mesterskabsspillet, så er vi i en position, hvor vi har brug for sejre og point, og derfor skal vi ud og jagte de tre point på søndag.

Med et farvel til Andreas Maxsø har trænerstaben også brugt opstarten på at sammensætte den nye anførergruppe og anfører.

Valget er faldet på Kevin Mensah som holdets anfører, fortæller Jesper Sørensen.

- Kevin har været i klubben de seneste mange sæsoner og været viceanfører og en del af anførergruppen. Han besidder de lederkvaliteter, vi værdsætter som gruppe qua sin erfaring og autoritet, og han kender alle spillerne og klubben indgående. På den baggrund føler vi, at det er naturligt, at trods hans lange skadespause og konkurrencesituation, så er Kevin en naturlig arvtager som holdets anfører.

- Udover Kevin, så har vi en virkelig stærk anførergruppe bestående af Mads Hermansen, Daniel Wass, Ohi Omoijuanfo, Josip Radosevic og Mathias Greve, som alle er stærke ledere på hver deres måde, og som alle tager ejerskab af ikke blot deres egen udvikling, men også holdets udvikling. Vi har valgt, at Ohi bliver holdets viceanfører, hvilket betyder, at han vil bære anførerbindet i de kampe, hvor Kevin ikke starter.

- Ohi kom til Brøndby for blot et halvt år siden, men dagligt viser han os og sine holdkammerater, at han kan lede andre ved at omfavne omgivelserne med stor glæde og tro, og samtidig har han en voldsom sult efter at vinde. Samlet gør det Ohi til en god repræsentant for det hold, vi har, og den retning vi ønsker at sætte.

Har du endnu ikke købt billet til søndagens kamp, så kan du købe den her.