Brøndby IF står for billetsalget til kommende udekampe

09.02.2023 12:00

Fremadrettet vil Brøndby IF stå for billetsalget til udebanekampe, ligesom der vil være skræddersyede sikkerhedsforanstaltninger til hver enkelt udekamp.

Det fortæller Brøndby IF’s sikkerhedschef Mickel Lauritsen.

- Efteråret bød på en række udfordringer på vores udebaneafsnit, som desværre endte med, at vi måtte slutte efteråret af med en række udebanekampe uden Brøndby-fans på lægterne. Vi har derfor brugt de sidste par måneder på at være rundt og besøge de øvrige 3F Superliga-klubber og gennemgået de enkelte udebaneafsnit, særligt indgangspartierne, for at sikre, at vi fremadrettet kan tilrettelægge de mest optimale forhold både sikkerhedsmæssigt, men også i forhold til at forbedre vores fans adgangsforhold, mindske ventetiden osv., fortæller sikkerhedschefen og fortsætter.

- De øvrige klubber har helt generelt taget godt imod vores forslag og er klar til at arbejde sammen med os i forhold til at sikre vores afsnit og sørge for, at kampene bliver afviklet så godt som muligt. Det er altsammen en omkostning, som vi tager på os, men vi gør det, da vi ønsker at undgå at stå i en situation igen, som den vi stod med i efteråret, samtidig med vi ser det som en mulighed for at skabe de bedst mulige rammer for vores fans.

Fremadrettet skal der derfor være påtrykt personlig navn og vises billed-id i indgangen, hvis man ønsker at besøge udebaneafsnit rundt omkring i landet.

Det fortæller sikkerhedschef Mickel Lauritsen mere om her:

- Et af de initiativer vi nu indfører er, at vi fremadrettet selv kommer til at stå for billetsalget til vores udebaneafsnit. Det betyder helt konkret, at ved billetkøb til udebaneafsnittet vil hver billet være personlig med påtrykt navn, og billed-id vil skulle fremvises inden visitering og adgang til udebaneafsnittet. Ved billetkøb vil hver enkelt billet krydstjekkes med vores karantænelister, ligesom det allerede er tilfældet i dag på hjemmebane.

- Dette initiativ står selvfølgelig ikke alene, og vi arbejder bl.a. på at medbringe et mobilt ansigtsgenkendelsessystem til udebanekampene, hvilket vi pt. afventer den endelige godkendelse på. Sammen med initiativer omkring fanforhold på tribunerne og i indgangene, så håber vi, at den samlede pakke bidrager til, at det er støtten til spillerne, som fylder på tribunen, når vi er på udebane, og ikke uro og ballade, slutter sikkerhedschefen.

Konkret information om billetsalg

Brøndby IF vil fremadrettet stå for billetsalget, og det betyder, at alle billetter skal være personlige og påtrykt navn, og billed-id skal fremvises for at få adgang til udebaneafsnittet.

Du skal derfor have en Brøndby-profil med korrekt navn, når du køber billet, da det er dette navn som påføres billetten.

Billetter til den første udebanekamp i foråret mod FC Midtjylland 27. februar er nu sat til salg på billet.brondby.com, og du kan nedenfor læse, hvordan du køber billet.

Bemærk, at børn under 0-12 år er undtaget fra at skulle fremvise billede-ID ved indgangen. Af tekniske årsager, skal børn fortsat have en billet tilknyttet en unik e-mail.

Sådan køber du billet

  1. Log ind på billet.brondby.com og vælg den ønskede udebanekamp
  2. Vælg antallet af billetter, du ønsker at købe
  3. Udfyld e-mail på brugeren ved hver enkelt billet – hver bruger skal have en Brøndby-profil med tilsvarende e-mail og kan kun have én billet per kamp
  4. Gennemfør købet

Navnet tilhørende den profil, du tilføjer som bruger af billetten under dit køb, bliver automatisk påtrykt den pågældende billet.


Har du brug for hjælp med dit køb af billetter, kan du kontakte os på [email protected]