Jesper Sørensen: Vi taber det ikke i dag

10.12.2023 17:58

Trods en sejr på 2-1 over AGF på Brøndby Stadion blev kvartfinalen endestationen for vores færd i Oddset Pokalen i denne sæson. Det var selvsagt en skuffet Jesper Sørensen, vi fangede efter kampen.

- Jeg er selvfølgelig enormt skuffet, og jeg skal lige samle tankerne. Det blev jo grundlagt i torsdags, hvor vi ikke får lagt den præstation i kampen, som vi skulle, men hvor vi også har få ting, som går imod os. Det er meget få ting, vi bliver udfordret med set over de her to kampe, men vi må også bare sige, at dét AGF har været dygtige til i lang tid, det var de også dygtige til i de her to kampe.

- Jeg sagde til spillerne inden kampen, at vi har brug for at se et stort Brøndby-hold levere en stor Brøndby-præstation her på Brøndby Stadion, og det synes jeg, at de gjorde, og det skal de have alt muligt kredit for. At vi så selv bragte os i en for dårlig situation, det er, hvad der sker. 

De blågule gik til pause med et fint udgangspunkt, da scoringstavlen viste 2-0 og dermed 2-2 i den samlede stilling. Alligevel ærgrer cheftræneren sig over, at vi ikke fik mere ud af de første 45 minutter.

- Det eneste jeg er lidt ærgerlig over i dag er, at hvis vi havde scoret til 2-0 fem minutter før, så tror jeg også, vi havde scoret til 3-0 i første halvleg, hvor AGF var meget forvildede og havde nogle spillere, som virkede til at være utrygge ved at stå på banen. Havde vi gjort det, så tror jeg, at vi havde gode muligheder for at få lagt den bund.

Se hele interviewet med Jesper Sørensen på Brøndby TV.