Jesper Sørensen: Vi føler os godt forberedt

06.12.2023 15:26

Torsdag aften tager vi hul på kvartfinalen i Oddset Pokalen mod AGF, hvor første opgør spilles på udebane på Ceres Park i Aarhus.

Cheftræner Jesper Sørensen forventer en hård kamp, hvor spillerne skal være skarpe, og hvor cheftræneren gerne ser, at vi kan tage styringen med bolden.

- Jeg går ud fra, at det bliver en hård fight. Jeg går ud fra, at AGF vil prøve at gøre, som de plejer. Prøve at slå vores spil i stykker og være et hold, der vil prøve at satse på at komme bag os, så de kan komme til nogle dødbolde, og det skal vi være klar til at tage imod.

- Vi skal prøve at tage styringen i kampen med bolden, for så mener vi selv, at vi har en mulighed for at dominere kampen. Det bliver en fight, hvor vi skal gøre os fortjent til at komme til vores spil, og hvor vi skal være skarpe i de ting, vi gør offensivt, så vi ikke åbner for meget op for omstillinger.

Kvartfinalen mod AGF bliver afgjort over to kampe, hvor returkampen finder sted på Brøndby Stadion. Cheftræneren fortæller, at det har haft betydning for de taktiske overvejelser inden kampen.

- Selvfølgelig skal vi tænke os om og bruge vores hoveder hele tiden. Men vi må heller ikke forsømme nogle muligheder. Vi må ikke stå bagefter og sige, at vi skulle have gået mere friskt til den i første kamp. Vi har selvfølgelig gjort os overvejelser om, at det er to kampe, og den sidste bliver spillet her på Brøndby Stadion. Det er klart, at det spiller ind i det taktiske billede, også at der er så kort tid mellem kampene.

Se hele interviewet med cheftræner Jesper Sørensen på Brøndby TV.