Jacob Rasmussen: Vi skal være oppe på dupperne

06.12.2023 15:03

Torsdag skal vi i aktion på ny, når vi tager hul på Oddset Pokalens kvartfinale mod AGF. Først gælder det et udebaneopgør på Ceres Park i Aarhus, inden vi søndag aften tager imod aarhusianerne på Brøndby Stadion. 

Jacob Rasmussen har store forhåbninger til torsdagens kamp, men har samtidig returopgøret for øje.

- Jeg håber, det bliver en kamp, hvor vi kan gå ud og vise, at vi er et godt hold, at vi kommer til at dominere med bolden og kommer til at score nogle kasser. Men jeg tror også, at vi allesammen er opmærksomme på, at det skal afgøres over to kampe. Så vi skal også have den anden kamp lidt in mente.

- Jeg tror, at det for os handler om at komme op og skabe et godt resultat og spille en solid kamp og så tage den derfra.

Når torsdagens hjemmehold har skullet finde vej til netmaskerne, har det ofte været gennem de to angribere Patrick Mortensen og Tobias Bech, som i indeværende sæson har stået for henholdsvis syv og seks scoringer.

Ifølge Jacob Rasmussen vil de blågules opmærksomhed da også falde på de to esser, men forsvarsspilleren forventer dog samtidig, at holdet fra Vestegnen nok skal få løst opgaven.

- Det er jo to spillere, vi kender. Vi ved, hvad de står for. Så det er klart, at det er nogle af de spillere, vi skal være lidt opmærksomme på. Men igen synes jeg, at vi har bevist, at vi har et godt hold og nogle gode spillere, så jeg er overbevist om, at vi nok skal klare det. Men vi er også godt klar over, at AGF er et godt hold, og at de har noget kvalitet, så vi skal være oppe på dupperne.

Se hele interviewet med Jacob Rasmussen på Brøndby TV.