Faninfo til kampen i Aarhus

06.12.2023 10:00

På torsdag skal vi en tur til Aarhus, hvor vi møder AGF i første af to opgør i Oddset Pokalens kvartfinale. Er du én af dem, der har sikret sig plads på det udsolgte udebaneafsnit på Ceres Park, har vi her nogle faninformationer.

Kørselsvejledning til Brøndby fans
For kørende Brøndby-fans, er der her en vejledning til, hvordan du kommer frem til Ceres Park i Aarhus.

Når du kommer fra motorvejen Syd ind på Åhavevej, skal du videre ind på Marselis Boulevard. Herfra køres frem til Dalgas Avenue, hvor du drejer til højre. For enden af Dalgas Avenue drejes til højre ad Kongevejen, som på dagen er ensrettet. Alle personbiler henvises til at parkere på skråparkeringen på Kongevejen. Det er ikke muligt at parkere ved udebaneafsnittet til dagens kamp.

Indgangen til stadion åbner 16.45, der vil som vanligt være ID kontrol ved indgangen.

Mulig tilbageholdelse
Efter kampen kan vi blive tilbageholdt i op til en time efter slutfløjt. AGF tilbyder gratis kaffe og Kakao til alle tilskuerne imens vi venter på stadion.

Fremvisning af billed-ID i indgangen til udebaneafsnittet
Billetter til vores udebaneafsnit er personlige og skal have påtrykt navn. Det vil være krævet at fremvise billed-id for at få adgang til udebaneafsnittet.*

Navnet på dit billed-ID og navnet påtrykt din billet skal være identisk for at få adgang til kampen. Det er derfor vigtigt, at du på forhånd tjekker, at din billet har det korrekte navn påtrykt.

*Bemærk, at børn mellem 0 til og med 12 år er undtaget fra at skulle fremvise billede-ID ved indgangen. Af tekniske årsager, skal børn fortsat have en billet tilknyttet en unik e-mail.