Brøndby Stadion lægger græs til testkamp for herrelandsholdet

15.12.2023 08:12

I dag er det offentliggjort at det danske herrelandshold skal møde Færøerne i en testkamp den 26. marts som en del af forberedelserne til sommerens EM i Tyskland.

Administrerende direktør Ole Palmå glæder sig over, at man endnu engang kan byde herrelandsholdet velkomment på Danmarks bedste græstæppe.

- Vores fortsatte investeringer i faciliter og rammerne her på Brøndby Stadion til gavn for spillere, fans og partnere, kombineret med vores erfaring med at afvikle store kampe, gør at vi endnu en gang har fået mulighed for at byde herrelandsholdet velkomment, hvilket vi glæder os utrolig meget over. Vi er sikre på, at vi med de fantastiske rammer vi har på Brøndby Stadion kan bidrage til at give herrelandsholdet de bedst mulige forberedelser som muligt til sommerens EM.

Det bliver den 10. landskamp herrelandsholdet spiller på Brøndby Stadion, hvoraf de sidste tre mod hhv. Mexico, Sverige og Bosnien-Hercegovina alle er endt med 2-0 sejre til Danmark.

Billetsalget til kampen mod Færøerne begynder i dag. Du kan læse mere på fordanmark.dk om, hvordan du kan sikre dig billetter til kampen.