Banen på Brøndby Stadion på delt førsteplads i efteråret

07.12.2023 14:35

I aften står vi overfor AGF på Ceres Park i Oddset Pokalens kvartfinale, hvor vi skal forsøge at sikre et godt resultat til returkampen søndag på Brøndby Stadion.

Der er stadig ledige billetter til returkampen på Brøndby Stadion, så hvis du ikke har sikret dig plads til årets sidste hjemmekamp, kan du finde billetter her.

De seneste tre sæsoner har Chris Hague og groundsman-teamet sørget for, at den bedste bane i Danmark har været på Brøndby Stadion. Denne flotte stime fortsætter her i efteråret, hvor Brøndby Stadion igen topper listen halvvejs i sæsonen over bedste bane sammen med AGF's hjemmebane, Ceres Park.

Spillerforeningen har nemlig offentliggjort deres halvårlige kåring af 3F Superligaens bedste baner, hvor Ceres Park og Brøndby Stadion topper listen med et gennemsnit på 4,50.

Se hele listen over banernes rangeringer i efteråret på Spillerforeningens hjemmeside.

Om kåringen
Rent praktisk foregår ratingen ved, at udebaneholdenes anførere efter hver kamp giver en helhedsbedømmelse af banen fra 1-5; fra elendig til fantastisk. Ved sæsonens afslutning bliver Danmarks Bedste Bane fundet baseret på det bedste gennemsnit.