A27 bliver ny samarbejdsklub i Brøndby Masterclass Samarbejdet

06.12.2023 11:00

Brøndby Masterclass Samarbejdet kan i dag byde velkommen til A27, som er blevet enige med Brøndby IF om en samarbejdsaftale. Dermed bliver A27 klub nummer to i Brøndby Masterclass Samarbejdet med én stjerne i DBU’s licenssystem.

A27 er en talentoverbygning på drengesiden for U10-U19 i AB Tårnby, som Brøndby Masterclass Samarbejdet i forvejen har udviklet et stærkt samarbejde med gennem det seneste halvandet år.
I A27 er der fokus på at skabe det bedst mulige træningsmiljø for spillerne. Træningsmiljøet har haft god udvikling over de seneste år, og nu sætter A27 og Brøndby Masterclass Samarbejdet endnu flere ressourcer ind i træningsmiljøet til gavn for den enkelte spiller i A27.

Netop det gode talentarbejde og ønsket om at holde spillerne i deres lokale klubber er en tankegang, A27 og Brøndby Masterclass Samarbejdet deler:

- Først og fremmest er vi utroligt glade for, at vi har fået muligheden for at samarbejde med A27. Her træder endnu en licensklub ind i Brøndby Masterclass Samarbejdet, som deler vores visioner og idéer, hvilket er vigtigt, når vi sammen skal være med til at spille hinanden bedre, fortæller Christian Sørensen, som er sportslig ansvarlig for samarbejdsklubberne, og fortsætter.

- A27 er en ambitiøs klub, som selv ønsker at spille på så højt niveau som muligt. Det betyder også, at vi skal skabe et træningsmiljø, som rammer den enkelte spiller bedst muligt, og det håber vi, at vi kan hjælpe A27 med. Det vil vi gøre ved at komme med en masse sparring og vidensdeling på licensniveau og investering i ressourcer, som begge klubber kan drage gavn af på den lange bane”

I A27 glæder man sig også til det fremtidige samarbejde og til at kunne arbejde tæt sammen med Christian Sørensen og hans team, med den fælles mission; at gøre begge klubber stærkere og skabe gensidig værdi i arbejdet med børne- og ungdomsfodbolden:

- Vi tror på, at Brøndby Masterclass Samarbejdet er det rigtige sted for os, når vi skal forbedre vores setup omkring vores spillere i A27, og derfor er vi rigtig glade for, at vi med denne aftale kan træde ind i et stærkt samarbejde, som deler mange af de visioner, vi også har, siger talentchef for A27, Søren Karlsen, og uddyber.

- Noget at det, som har været særligt attraktivt ved samarbejdet med Brøndby Masterclass Samarbejdet, er deres selektionspolitik. Her gælder det nemlig ikke om at selektere og rekruttere så tidligt som muligt, men derimod om at skabe gode og sunde træningsmiljøer ude i samarbejdsklubberne og dermed fastholde spillerne i de lokale klubber, så længe de stadig får udviklende træning.

Med den gode relation, som er skabt i AB Tårnby igennem halvandet års samarbejde med bestyrelsen og trænere igennem klubudvikleren fra Brøndby Masterclass Samarbejdet, glæder det formanden i AB Tårnby, Alessandro Musumeci, at samarbejdet nu dækker både AB Tårnby og A27.

- Vi har i AB Tårnby oplevet fra første dag tæt samarbejde med Brøndby Masterclass Samarbejdet. Et samarbejde, som har haft fokus på at udvikle børnefodbolden igennem Brøndby Masterclass Klubrådgiver. Vi har en fast klubudvikler tilknyttet, som sammen med trænerne har haft fokus på at tage de næste skridt i udviklingen af netop børnefodbolden. En rejse, vi ser frem til at forsætte med Brøndby Masterclass Samarbejdet og nu også med A27, fortæller Alessandro Musumeci.

Ambitionerne er for både Brøndby Masterclass Samarbejdet og A27 store, og man håber på, at man med samarbejdet kan styrke A27 så meget, at de kan gå fra én til to stjerner på sigt i DBU’s licenssystem.

- Vi kommer til at gøre vores allerbedste for at kunne bidrage til træningsmiljøet, man i forvejen har hos A27. Brøndby Masterclass Samarbejdet vil bidrage med den sparring, som A27 har behov for, og jeg ved, at det her samarbejde også bliver gavnligt for Brøndby IF, slutter Christian Sørensen.