’1964 – Brøndby Legende Special’ er tilbage i Brøndby Shoppen

06.12.2023 12:28

I marts lancerede vi vores legende-øl ’1964’, og den blev taget godt imod. På få dage kunne vi melde udsolgt, men nu har vi fået produceret et lille parti op til jul.

Øllen egner sig perfekt som værtsgave eller på bordet til en julefrokost eller juleaften. Den vil også gøre sig godt som en blågul gave under træet.

Om 1964 – Brøndby Legende Special
’1964’ er en ravgylden pilsner, som er brygget udelukkende på hvedemalt.

Det giver en indbydende duft og en elegant lethed i smagen.  Øllen er desuden krydret med mosaic humle, der giver en forfriskende og velafbalanceret eftersmag.

Den kommer i en flaske på 75 cl og indeholder 6,4% alkohol.

Fås i Brøndby Shoppen eller online
Du kan allerede nu købe ’1964’ i Brøndby Shoppen, og den vil naturligvis også blive solgt i Shoppen til årets sidste hjemmekamp mod AGF 10. december. Hvis du bor langt fra Brøndby Stadion, kan du købe øllen i webshoppen, hvor den sælges og sendes som 2-stk. pakke. Du finder den i webshoppen her.

Øllen koster 64 kr. + moms pr. flaske (80 kr. inkl. moms + pant). Vi sender kun til danske adresser, og den må kun sælges til personer over 16 år.

Legenderne bag øllen
Kim Vilfort, Lars Olsen, Bent ’Turbo’ Christensen, Per Nielsen og Dan Anton Johansen står sammen med brygmester Erik Lund fra Carlsberg bag hele tilblivelsen af denne unikke øl, der er brygget og tappet på Husbryggeriet i Valby.