Velkommen til Emmanuel Yeboah

19.08.2023 14:57

Brøndby IF henter den 20-årige ghaneser, Emmanuel Yeboah, der kommer til Vestegnen fra rumænske CFR Cluj på en fire-årig aftale. Den 20-årige offensive spiller skifter fra den rumænske traditionsklub, hvor det er blevet til 53 kampe med fem mål og tre assists til følge. Desuden har Yeboah kampe for det ghanesiske U23-landshold på CV’et. Her er det blevet til tre mål i tre kampe. 

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om tilgangen af Emmanuel Yeboah. 

- I Yeboah får vi en stor og stærk offensivspiller, der kombineret med sin pågåenhed kan begå sig på de fleste offensive positioner. Med tilgangen af Yeboah går vi ind og styrker konkurrencen blandt vores forreste positioner fra dag et. Han har ikke blot vist sine styrker på klubplan, men også på Ghanas U23-landshold, hvor han ligeledes har været en stor kapacitet. Vi er derfor meget tilfredse med at have sikret os hans underskrift. 

Selv siger Emmanuel Yeboah om skiftet til Brøndby IF.

- Jeg er meget glad for at dette skifte er kommet på plads og glæder mig utrolig meget til at repræsentere Brøndby IF. Min ambition er at jeg skal ind og konkurrere, og selvfølgelig udvikle mig til at blive en endnu bedre fodboldspiller. Sammen tror jeg på, at vi som hold kan opnå store ting sammen. Jeg er som spillertype arbejdsom, pågående og kæmper for mit hold, og som person er jeg ambitiøs og nysgerrig på at lære om alt mellem himmel og jord. Jeg glæder mig derfor til at lære mine holdkammerater og trænerstaben godt at kende, og så glæder jeg mig bare til at komme ud og spille foran fansene. 

Du kan se det første interview med Yeboah på Brøndby TV, hvor du blandt andet kan høre, hvorfor han fik kælenavnet  "99 ideas" da han var yngre.

Emmanuel Yeboah får trøjenummer 99.